Puno je naziva radnih mjesta koja se vežu uz prodaju: prodajni savjetnik, key account za ključne kupce, referent u odjelu prodaje account manager, prodajni predstavnik, stručni prodajni suradnik, suradnik u prodaji, prodajni inženjer, komercijalista, terenski komercijalista… Ovaj program namijenjen je onima koji žele upotpuniti svoja znanja iz područja prodajnih vještina, ali i svima onima koji žele biti konkurentniji na tržištu rada. Naime, i nedavno istraživanje portala Mojposao.net  vezano uz ukupan broj oglasa za zapošljavanje koji su objavljeni u posljednje četiri godine, pokazalo je kako je broj oglasa vezan uz kategoriju prodaje za 15.000 oglasa veći od prve iduće kategorije. Unapređenje odnosa sa kupcem, dogovaranje i vođenje prodajnih sastanaka, kreiranje prodajnih prilika, pronalaženje novih kupaca, izrada ponuda, postizanje zadanih prodajnih ciljeva, pregovaranje sa kupcima i zatvaranje prodaje, kvalitetna komunikacija sa kupcima, korištenje CRM aplikacija –  samo su neki od poslova od kojih se sastoji radni dan svakog voditelja prodaje.

Vodi jednu od najbitnijih karika poslovanja

Prodaja je prisutna otkada je i svijeta, a oni koji se mogu pohvaliti najboljim rezultatima znaju da dobar prodavač posjeduje znanje i vještine iz različitih područja. Kako voditi, prodajni tim, motivirati i pratiti kupca, prezentirati proizvod, komunicirati ali i koristiti najmodernije računalne sustave koji pospješuju prodaju… Poslovni svijet postavio je visoka očekivanja pred svakoga tko želi nešto prodati, no zato su i primanja voditelja prodaje, kao i potražnja za njima među najvećima na tržištu rada. Naplati svoje znanje skupo u svijetu prodaje.

U 2014. godini prodaja je bila jedna od tri kategorije zanimanja gdje je zabilježena najveća ponuda poslova na portalu MojPosao.net!

Što ćeš znati nakon završetka?

Poznavat ćete ulogu prodajnog odjela u malom, srednjem ili velikom poduzeću. Poboljšat ćete komunikaciju i vještinu slušanja za ostvarenje ciljeva. Poznavat ćete sve aspekte pripreme prezentacije, koristiti vizualna pomagala. Istraživat ćete i rješavati prigovore kupaca. Naučit ćete upravljati odnosom s kupcima uz pomoć CRM alata, te upravljati ključnim kupcima (KAM).

Sadržaj programa obrazovanja

Uvjerenje – Uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu,

Vrsta obrazovanja – Osposobljavanje

Rezerviraj svoje mjesto u učionici

  • Saznaj cijenu u svom Algebra centru:

    Rezerviraj mjesto u učionici

  • Praktična rad na modernim softverskim rješenjima: CRM sustavi
  • 160 sati
  • 8 seminara
  • Upis zvanja u e radnu knjižicu
  • Plaćanje gotovinskim ratama (općim uplatnicama), karticama i gotovinom