Na tržištu poslovnih usluga, gore navedene čine se kao sigurna investicija. Zašto ne? Kvalitetan knjigovođa rasterećuje svojeg klijenta kako bi se on mogao baviti svojim osnovnim poslom. A mnogi kažu da je kvalitetu teško naći. Dok postoje tvrtke, institucije te uređeno poslovno okruženje postojat će i potreba za ljudima koji znaju kvalitetno voditi poslovanje iz perspektive računovodstva i financija. Ako imate sposobnosti koncentracije i analitičkog razmišljanja te (analitički)razmišljate o upisu programa obrazovanja iz ovog područja, nudimo stvarno širok spektar zanimanja. Preporučamo se totalnim početnicima, ali i onima koji se žele nametnuti kao stručnjaci te znanjima knjigovodstva pronaći načine za dodatne prihode kako privatne tako i prihode tvrtki za koju rade.

Saznajte više o edukacijskim programima iz ovog područja:

Knjigovođa

Ovaj program osigurava polazniku potrebna znanja i vještine za obavljanje posla knjigovođe u modernom poslovnom okruženju. Kroz program obrazovanja polaznik će upoznati rad na računalu te teoretsku i praktičnu osnovu knjigovodstva te će po završetku programa biti u stanju voditi poslovne knjige u knjigovodstvenom servisu ili tvrtki. Ovaj program obrazovanja namijenjen je polaznicima koji kreću od samih temelja knjigovodstvene profesije te žele u kratkom vremenu ovladati znanjima i tehnikama koje predstavljaju osnovu u daljnjem učenju u području knjigovodstva.

Saznajte više…

 

Samostalni knjigovođa

Ovaj edukacijski program predstavlja cjelovit paket naobrazbe koji će omogućiti polaznicima da savladaju knjiženja poslovnih događaja u skladu s važećim zakonskim propisima, izrađuju razne vrste obračuna pa sve do toga da samostalno analiziraju temeljne financijske izvještaje na temelju određenih pokazatelja. Dakle, cilj je osposobiti polaznike za vođenje knjigovodstvenih poslova jednog poduzeća ili obrta.

Saznajte više…

 

Zašto se educirati u Algebri?

Algebra već dugi niz godina uspješno provodi edukacije iz područja informatike, knjigovodstva i poslovnih vještina. Tijekom istog perioda prikupili smo veliko iskustvo i znanje koje smo ugradili u sve naše edukacijske programe. Pohađajući algebrine programe obrazovanja imate priliku usvajati nova, relevantna i tražena znanja i vještine od vodećih predavača u ovom području koji su do sada školovali preko 150.000 polaznika u različitim segmentima. Suradnjom sa najkompetentnijim tvrtkama i pojedincima, omogućavamo našim polaznicima edukaciju na najvišoj razini.

Predavači

AnaCotric

Ana Čotrić, magistrice ekonomije. Ana Čotrić, stekla je poslovna i knjigovodstvena te računovodstvena znanja kao revizor u tvrtki Reconsult d.o.o. te Allianz d.d.. Ana Čotrić, autor je svih priručnika i zbirki zadataka koje se koriste unutar programa obrazovanja za Knjigovođu i Samostalnog knjigovođu.

DanicaStricevic

Danica Stričević započela je stjecati iskustvo 1985. godine u proizvodnom poduzeću Osječka tvornica koža, nakon završetka Ekonomskog fakulteta u Osijeku, smjer Računovodstvo i financije. Od 1999. godine kontinuirano radi na projektima proizvodnje i implementacije programskih rješenja različitih djelatnosti (trgovina na veliko i malo, pekarska proizvodnja, mesoprerađivačka industrija, građevinarstvo, kooperacija …).

ljvidic

Ljiljana Vidić Rkman završila je Ekonomski fakultet u Osijeku, smjer računovodstvo. Znanje i iskustvo stjecala je na poslovima knjigovođe, računovođe i savjetnika u raznim poduzećima i stranim predstavništvima, od čega se ističe rad u PBK partnerima gdje je sudjelovala u izradi međunarodnih izvješća. S Algebrom surađuje od 2008. godine.

 

Zoran Ćuk

Zoran Ćuk diplomirao je na Ekonomskom fakultetu – smjer financije te je kroz radni vijek najveća iskustva stekao kao senior revizor gdje je sudjelovao u revizijskom timu u preko 40 društava. Trenutno je zaposlen u knjigovodstvu gdje je odgovoran za kompletne financije poduzeća. Sa Algebrom surađuje od 2012. godine te realizira nastavu iz Knjigovodstva u centru Rijeka.

mipavic

Mirjana Pavić završila je Ekonomski fakultet u Splitu, te je tijekom karijere dugi niz godina stjecala potrebna znanja i vještine u tvrtkama poput Merkur 5 d.o.o. i Salonit d.d, gdje je radila na poslovima voditelja financijsko-računovodstvenog odjela kao i na mjestu pomoćnika direktora za financijsko-računovodstvene poslove. S Algebrinim centrom u Splitu surađuje od 2011. godine.

marina-mustac

Marina Mustać diplomirala je ekonomiju na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Znanje i iskustvo počela je stjecati 2006. godine u računovodstvu proizvodno-trgovačkog društva, a trenutno je zaposlena kao Voditeljica računovodstva (viši stručni savjetnik za računovodstveno-financijske poslove) javne ustanove. S Algebrinim centrom u Zadru surađuje od 2016. godine.

Partneri programa

datalabPantheonLogo