cna_head

Cisco Networking Academy

cnawebKroz edukacijske programe Cisco Networking Academy inicijative, temeljene na nastavnim sadržajima bogatim praktičnim vježbama u Cisco laboratoriju, polaznici stječu znanja i vještine u području mrežnih tehnologija, od razine početnika do mrežnog profesionalca iz područja razdjelnika (switch) i usmjerivača (router).

Svi programi su verificirani od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, te se stečena i danas vrlo tražena zvanja upisuju u radnu knjižicu. Uz zvanje polaznici su u prilici postići i cijenjene specijalističke IT certifikate poput CCNACCNP i dr.

Preuzmite brošuru specijalističke Cisco edukacije

clpa_head

Cisco Learning Partner Associate

cplawebAlgebra je Cisco Learning Partner Associate, te u partnerstvu s tvrtkom Global Knowledge nudi cjelokupan program Cisco specijalističke edukacije iz područja Routing&Switching, Data Centar/Storage, Collaboration, Security, Service Provider, Wireless i drugi. Seminari su zahtjevni, intenzivnog trajanja i zahtjevaju poznavanje Cisco tehnologija.

Dinamičnom i vremenski učinkovitom nastavom koja uključuje praktične vježbe u stvarnom i virtualnom lab okruženju najmodernije Cisco opreme i uz vodstvo vrhunskih predavača sa CCIE certifikatima, stječu se praktična znanja koja vas vode prema prestižnim certifikatima: CCNA, CCNP, CCNP Security, CCNP Voice, CCSP, CCIE…