Možda upravo ovdje počinje vaše informatičko putovanje. Bila bi nam čast da ono počne s Algebrom

Informatička pismenost nezaobilazan je zahtjev današnjeg života. Uz minimalna sredstva i optimizirane programe obrazovanja napravite prve važne informatičke korake na najefikasniji način.

Naši programi prilagođeni su kako potpunim početnicima, tako i onima koji svoje, možda nedovoljno znanje žele unaprijediti. Svima jamčimo najbolji odnos uloženog novca i kvalitete edukacije na tržištu.

Računalni operater

Ovaj program obrazovanja namijenjen je i prilagođen osobama bez imalo znanja o računalima, a koje se po završetku školovanja žele samostalno služiti računalom i Internetom. Obuhvaća osnove rada s računalom i Windowse, Word – pisanje i obrada teksta, MS Excel – izrada tabličnih proračuna, te Internet i rad na mreži. Podršku nastavi čine i odabrane knjige iz Algebrine ECDL biblioteke, a kao završni certifikat polaznik dobiva upis zvanja u radnu knjižicu.

Saznajte više

 

ECDL operater

Svjesni ste da je kvalitetno korištenje računala neophodno kako biste bili produktivniji na poslu. Svjesni ste i toga da je danas gotovo nemoguće pronaći posao ukoliko nemate adekvatna informatička znanja.

Ovaj program obrazovanja obuhvaća danas najpotrebnije alate i područja koje diktira današnje tržište rada.

Namijenjen je i prilagođen osobama bez imalo znanja o računalima, a koje će se po završetku školovanja naučiti samostalno služiti računalom i Internetom te će vrlo kvalitetno moći raditi u danas možda dva i najraširenija alata za pisanje dokumenata te tabličnim kalkulatorom MS Word i MS Excel.

Saznajte više

ECDL specijalist

Čuli ste za ECDL diplomu, željeli biste steći uvjete za nju, no ne znate kako započeti? Upravo smo za Vas osmislili program obrazovanja koji obuhvaća sve seminare koji su Vam potrebni kako biste stekli cjeloviti ECDL certifikat. Vaše je samo da upišete edukaciju, a ovaj novo osmišljeni program će Vam omogućiti da budete potpuno pripremljeni za polaganje ECDL ispita.

Osim što ćete na kraju steći cjeloviti ECDL certifikat imat ćete iznimno puno znanja iz područja izrade i obrade teksta (MS Word) tabličnih kalkulatora (MS Excel) izrade prezentacija (MS PowerPoint) te osnovama IT sigurnosti i novim načinima online suradnje, odnosno komunikacije (Skype, Facebook, OneDrive…). Vjerujemo da ćete upravo kroz ovako osmišljen program na najjednostavniji način doći do ECDL certifikata. To Vam garantira preko 10.000 zadovoljnih polaznika godišnje te najkvalitetniji predavači i nastavni materijali iz Algebrine ECDL biblioteke.

Saznajte više

Specijalist poslovne informatike

ECDL certifikat Vam je važan, a nije Vam dovoljno biti kvalitetan korisnik računala nego želite puno više. Ovako osmišljen program uz standardne seminare iz programa “ECDL specijalista” omogućava Vam da kroz dodatne seminare proširite svoja znanja u segmentu rada s dokumentima koristeći MS Word ili u segmentu tabličnih kalkulatora koristeći MS Excel. Poslovna komunikacija je iznimno bitna, a uključeni seminar MS Outlook će Vam omogućiti da uđete u tajne poslovnog komuniciranja.

Koristeći se naprednijim funkcijama ovih alata postižemo znatne uštede u vremenu uz istovremeno kvalitetnije obavljanje složenih zadataka. Završeni program obrazovanja Specijalist poslovne informatike može biti od velike pomoći kod pronalaženja (boljeg) posla.

Saznajte više

Računalni operater uredskog poslovanja

Program obrazovanja za računalnog operatera u uredskom poslovanju namijenjen je i prilagođen osobama bez imalo znanja o računalima, a koje se po završetku školovanja žele  naprednije služiti računalom i Internetom. Ovaj program obuhvaća osnove rada s računalom i rad u operacijskom sustavu MS Windows, pisanje i obradu teksta u aplikaciji MS Word, izradu tabličnih proračuna u aplikaciji MS Excel te rad na mreži i rad s elektroničkom poštom.

No, tu je i neizostavna izrada prezentacija u MS Powerpointu… Podršku nastavi čine i odabrane knjige iz Algebrine ECDL biblioteke, a kao završni certifikat polaznik dobiva upis zvanja u radnu knjižicu.

Saznajte više