Svjesni ste da je kvalitetno korištenje računala neophodno kako biste bili produktivniji na poslu. Svjesni ste i toga da je danas gotovo nemoguće pronaći posao ukoliko nemate adekvatna informatička znanja. Ovaj program obrazovanja obuhvaća danas najpotrebnije alate i područja koje diktira današnje tržište rada. Namijenjen je i prilagođen osobama bez imalo znanja o računalima, a koje će se po završetku školovanja naučiti samostalno služiti računalom i internetom te će kvalitetno moći raditi u danas, vjerojatno najraširenija dva alata, za pisanje dokumenata te tabličnim kalkulatorom – MS Word i MS Excel.

Stekni najtraženiju potvrdu informatičke pismenosti

Osjećate se izgubljeno u prostoru i vremenu, pišete stotu molbu za posao, pitate se kuda ide ovaj svijet? Već neko duže vrijeme on je na računalu i internetu. Najbolji put da ondje stignete je ECDL. Europska računalna diploma je međunarodno priznata potvrda informatičke pismenost. Vole je poslodavci, a zavoljet ćete je i vi. Od kupovine, komunikacije, korištenja usluga putem interneta do obavljanja poslovnih zadataka. Svladajte znanje za ECDL operatera, budite konkurentniji na tržištu rada i učinite vašu svakodnevicu jednostavnijom i kvalitetnijom.

U posljednjih 10-ak godina, otprilike 74% natječaja za posao na portalu MojPosao.net kao uvjet je tražilo poznavanje rada na računalu

Što ćeš znati nakon završetka?

Samostalno ćete obavljati poslove na računalu i raditi u operativnom sustavu Windows. Unosit ćete i obrađivati tekst, sastavljati dokumente i dopise, manipulirati tablicama, numerirati stranice u MS Wordu. U alatu MS Excel ćete izrađivati jednostavnije tablične proračune. Koristit ćete samostalno programe za pretraživanje interneta (Internet Explorer) i za upravljanje elektroničkom poštom (MS Outlook).

 

Sadržaj programa obrazovanja

Uvjerenje – Uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu,

Vrsta obrazovanja – Osposobljavanje


Besplatno preuzmite ogledno

poglavlje priručnika (PDF)

Rezerviraj svoje mjesto u učionici

  • Saznaj cijenu u svom Algebra centru:

    Rezerviraj mjesto u učionici

  • Međunarodno priznata ECDL diploma
  • 120 sati
  • 4 seminara
  • Upis zvanja u e radnu knjižicu
  • Plaćanje gotovinskim ratama (općim uplatnicama), karticama i gotovinom