Osim što ćete na kraju  ovog programa obrazovanja steći cjeloviti ECDL certifikat, imat ćete iznimno puno znanja iz područja izrade i obrade teksta (MS Word), tabličnih kalkulacija (MS Excel), izrade prezentacija (MS PowerPoint) te suradnje s drugima preko računalnih mreža. Vjerujemo da ćete upravo kroz ovako osmišljen program na najjednostavniji način doći do ECDL certifikata. To vam garantira preko 10.000 zadovoljnih polaznika godišnje te najkvalitetniji predavači i nastavni materijali iz Algebrine ECDL biblioteke.

Budi korak ispred na natječaju za posao

Konkurentnost na tržištu rada danas traži puno više od osnovnog poznavanja rada na računalu, ali i potvrdu koja to dokazuje. A toga je svjesno i 77% ispitanika u Hrvatskoj koji su stjecanje ECDL diplome opisali kao vrijedno i pametno ulaganje. Cjelovita diploma koju stječe ECDL specijalist omogućuje suvereno vladanje računalom. Pojednostavit će vašu poslovnu svakodnevicu. Ne samo da ćete brže izvršavati zadatke nego ćete imati i znanja kako koristiti alate za izradu prezentacija, vrlo bitnih u današnjem poslovanju. Osigurajte svojem životopisu prednost uz višu razinu međunarodno priznate potvrde informatičke pismenosti.

Malo više od trećine ispitanika u istraživanju portala MojPosao.net svoje je znanje iz informatičke pismenosti ovjerilo ECDL diplomom, a 41 posto njih planira to učiniti u bliskoj budućnosti.

Što ćeš znati nakon završetka?

Suvereno ćete obavljati poslove na računalu i raditi u operativnom sustavu Windows. Unosit ćete i obrađivati tekst, sastavljati dokumente i dopise, manipulirati tablicama, numerirati stranice u MS Wordu. U alatu MS Excel ćete izrađivati složene tablične proračune i izvoditi manipulacije. Kvalitetno ćete pretraživati baze podataka i brzo dolaziti do željenih informacija. Poznavat ćete sve aspekte upravljanja elektroničkom poštom (MS Outlook). Izrađivat ćete prezentacije (MS PowerPoint), te surađivati s drugima preko računalnih mreža.

Sadržaj programa obrazovanja

Uvjerenje – Uvjerenje o usavršavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu,

Vrsta obrazovanja – Usavršavanje


Besplatno preuzmite ogledno

poglavlje priručnika (PDF)

Rezerviraj svoje mjesto u učionici

  • Saznaj cijenu u svom Algebra centru:

    Rezerviraj mjesto u učionici

  • Međunarodno priznata ECDL diploma
  • 150 sati
  • 7 seminara
  • Upis zvanja u e radnu knjižicu
  • Plaćanje gotovinskim ratama (općim uplatnicama), karticama i gotovinom