Program obrazovanja za računalnog operatera namijenjen je i prilagođen osobama bez imalo znanja o računalima, a koje se po završetku školovanja žele samostalno služiti računalom i Internetom. Ovaj program obuhvaća osnove rada s računalom i rad u operacijskom sustavu MS Windows, pisanje i obradu teksta u aplikaciji MS Word, izradu tabličnih proračuna u aplikaciji MS Excel te rad na mreži i rad s elektroničkom poštom. Podršku nastavi čine i odabrane knjige iz Algebrine ECDL biblioteke, a kao završni certifikat polaznik dobiva upis zvanja u radnu knjižicu.

Dokaži poslodavcu da si informatički pismen

Nikada nije kasno za svladavanje znanja, pogotovo onih koji čine naš život jednostavnijim i boljim. Prošlo je više od pola stoljeća otkada se računala koriste u poslovanju, a uz pojavu interneta postali su nezamjenjivi i u svakodnevici. Doći do jednostavne informacije, komunicirati s bližnjima, koristiti javne usluge, biti prisutan na tržištu rada, bez imalo znanja o računalima danas je gotovo neizvedivo. Steknite računalna znanja i vještine kako biste u 21. stoljeću mogli reći da ste pismeni.

Čak 74 % radnih mjesta otvorenih na portalu MojPosao.net kao jedan od osnovnih uvjeta imaju poznavanje rada na računalu

Što ćeš znati nakon završetka?

Osposobiti ćeš se za samostalno obavljanje poslova na računalu kao što su rad s mapama i datotekama, unos podataka i obrada teksta, izrada tablica, grafikona, tabličnih kalkulacija te korištenje Interneta i elektroničke pošte.

Sadržaj programa obrazovanja

Uvjerenje – Uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu,

Vrsta obrazovanja – Osposobljavanje


Besplatno preuzmite ogledno

poglavlje priručnika (PDF)

Rezerviraj svoje mjesto u učionici

  • Saznaj cijenu u svom Algebra centru:

    Rezerviraj mjesto u učionici

  • Originalna Algebrina ECDL literatura
  • 120 sati
  • 4 seminara
  • Upis zvanja u e radnu knjižicu
  • Plaćanje gotovinskim ratama (općim uplatnicama), karticama i gotovinom