Ovako osmišljen program uz standardne seminare iz programa “ECDL specijalist” omogućava da kroz dodatne seminare proširite svoja znanja u segmentu rada s dokumentima koristeći MS Word ili u segmentu tabličnih kalkulacija koristeći MS Excel. Također, u ovaj je program uvršten i seminar MS Accessa, koji će vam pomoći da ovladate ovom često korištenom aplikacijom za izradu relacijskih baza podataka, koju bi trebao znati koristiti svaki specijalist poslovne informatike. Koristeći se naprednijim funkcijama ovih alata postižemo znatne uštede u vremenu uz istovremeno kvalitetnije obavljanje složenih zadataka.

Suvereno vladaj najsloženijim zadacima na računalu

Velik broj onih koji su stekli ECDL diplomu podigao je ljestvicu na tržištu rada gdje se na natječajima za posao ne traži dobra već izvrsna informatička pismenost. Želite li biti spremni za sve izazove koje posao pred vas postavi, suvereno vladati dokumentima na računalu uključujući i baze podataka, proširite svoje znanje. Steknite diplomu, ali i svladajte dodatna informatička znanja kojima ćete kao specijalist poslovne informatike steći prednost u pronalasku novog i boljeg posla.

U prvih 6 mjeseci 2014. godine, poznavanje Excela navedeno je u najvećem broju oglasa za posao na portalu MojPosao.net, koji su kao uvjet tražili poznavanje rada na računalu

Što ćeš znati nakon završetka?

Suvereno ćete obavljati poslove na računalu i raditi u operativnom sustavu Windows. Unosit ćete i obrađivati tekst, sastavljati dokumente i dopise, manipulirati tablicama, numerirati stranice u – MS Wordu. U alatu MS Excel ćete izrađivat složene tablične proračune i izvoditi manipulacije. Kvalitetno ćete pretraživati baze podataka i brzo dolaziti do željenih informacija. Poznavat ćete sve aspekte upravljanja elektroničkom poštom (MS Outlook). Izrađivat ćete prezentacije (MS PowerPoint) te surađivati s drugima preko računalnih mreža. Bit ćete osposobljeni za rad u aplikaciji za izradu relacijskih baza podataka MS Access.

Sadržaj programa obrazovanja

Uvjerenje – Uvjerenje o usavršavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu,

Vrsta obrazovanja – Usavršavanje


Besplatno preuzmite ogledno

poglavlje priručnika (PDF)

Rezerviraj svoje mjesto u učionici

  • Saznaj cijenu u svom Algebra centru:

    Rezerviraj mjesto u učionici

  • Međunarodno priznata ECDL diploma
  • 185 sati
  • 11 seminara
  • Upis zvanja u e radnu knjižicu
  • Plaćanje gotovinskim ratama (općim uplatnicama), karticama i gotovinom