Poslušajte kreativnost u sebi i dopustite te joj afirmaciju, prije nego je uozbilji vaša neodlučnost. Upišite kreativni program obrazovanja u Algebri.

Tek poznavanjem najsuvremenijih aplikacija i digitalnih procesa možete u potpunosti iskoristiti svoj kreativni potencijal i talent. Za kvalitetne i školovane kreativce uvijek ima posla.

Kako su naši programi vezani uz profesionalne alate jako pazimo da su naši predavači stručni i certificirani za alate koje predaju. Time kvalitetu edukacije dižemo na sljedeću razinu, a jedino od takvih predavača možete dobiti i više od zapisanog u nastavnom programu.

Web dizajner

Pojava i popularnost Interneta otvorila je nove mogućnosti komunikacije i osvajanja tržišta. Trgovanje posredstvom Interneta ne poznaje granice. Na tom prostoru identifikacija se ostvaruje pomoću teksta, slike i zvuka koji se kombiniraju u raznim oblicima animacije, pokretnih slika i dinamičkih objekata. Izgled i raspored prezentiranih materijala, pored sadržaja vrlo je bitan uvjet posjećenosti Internet stranica o čemu ovisi i uspješnost u ostvarivanju tržišnih ciljeva postavljenih prethodno odluci o predstavljanju na Internetu.

WEB dizajneri kreiraju identitete kojima se privatne i pravne osobe predstavljaju na Internetu. Njihov zadatak je osmišljavanje strukture i načina predstavljanja, kreiranje vizualnih identiteta, reklamnih poruka, video i zvučnih zapisa te aktivnih formulara za interakciju/komunikaciju sa posjetiteljima.

Saznajte više

 

Grafički dizajner – specijalist digitalnog izdavaštva

U eri komunikacija i razmjene informacija izrazito je važno biti primijećen. Upotrebom računala izgradnja vizualnog identiteta i digitalne komunikacije poprima nove dimenzije. Obrazovni program Grafički dizajner – specijalist digitalnog izdavaštva osposobljava kandidate za upotrebu računalnih aplikacija za grafičko oblikovanje, tajne struke grafičkog dizajna i izdavaštva u klasičnom i digitalnom obliku.

Počinje se usvajanjem teorije struke, obrade vektorske grafike i fotografije, primjenom tipografije u prijelomu dokumenta, izrade i provjere pripreme za tisak te izvođenja digitalnog izdavaštva u obliku elektroničnih knjiga i iOS/Andoid/Kindle aplikacija. Svaki stadij edukacije uključuje i niz praktičnih primjera na kojima će kandidati vježbati na nastavi i otkrivati tajne i trikove grafičkog dizajna.

Saznajte više

3D dizajn

3D dizajner obrazovanje je koje uvodi polaznike kroz teoriju, praksu i primjenu u različite aspekte i primjene 3D vizualizacija, animacija i efekata. Danas tu primjenu najviše zamjećujemo na televizijskim ekranima, gdje se koristi za kreiranje od reklama, uvodnih špica za emisije, efekata u produkciji, vizualne prikaze pa sve do holywoodskih filmova i animiranih filmova za djecu.

Arhitektonske i građevinske vizualizacije, razrade koncepta ili/i prototipa pa sve do prikaza simulacija i stvaranja efekata jedni su od glavnih podrucja primjene ovakvog znanja.

Saznajte više

CAD specijalist

Informatička podrška je danas gotovo neophodna u svim segmentima života, pa tako i u projektiranju i dizajniranju bilo koje vrste. CAD programi (Computer Aided Design) nezaobilazni su dio svakog projektnog ureda zbog svojih velikih i neprestano rastućih mogućnosti. Izrada 2D crteža i 3D modela, vizualizacija i animacija postali su sastavni dio svakog projekta, dok komunikacija preko Interneta uvelike ubrzava proces projektiranja, te poboljšava koordinaciju između projektanta, investitora i tima na terenu. Potreba za CAD specijalistima vrlo je velika u većini modernih tvrtki koje se bave projektiranjem, proizvodnjom, planiranjem…

Korištenje računala za izradu tehničke i proizvodne dokumentacije kao i građevinskih planova, nacrta i sl. smatra se zahtjevnijim projektantskim zadatkom koji je zbog toga povjeren malobrojnim CAD stručnjacima. Brzina i preciznost izrade kao i jednostavna mogućnost manipulacije i arhiviranja gotovih dokumenata i njihovog kasnijeg ponovnog korištenja predstavljaju glavne razloge koji CAD čine neizbježnim.

Saznajte više

Specijalist digitalne fotografije i obrade

Najveće otkriće 19. stoljeća nakon pronalaska parnog stroja bila je fotografija. Danas se fotografijom bavi veliki broj stručnjaka i amatera.Fotografija je prisutna svuda oko nas i danas je teško zamisliti neku reklamnu kampanju ili najosnovniju prezentaciju bez fotografije.

Obrazovni program specijalist za digitalnu fotografiju i obradu osposobljava polaznike da sa digitalnim fotoaparatom nauče snimiti fotografiju koju će uz eventualne korekcije u Photoshopu dovesti do savršenstva i primijeniti ih u svakodnevnim i poslovnim prilikama.

Saznajte više

Specijalist digitalnog videa i montaže

Pojavom digitalnih tehnologija, filmsko izražavanje postalo je dostupnom svima. U današnje doba videom se bavi veliki broj stručnjaka, ali i amatera koristeći ga kao dio profesije, za zabavu ili umjetničku djelatnost. Digitalni video je prisutan svugdje oko nas, od amaterskih uradaka na Youtube-u, snimanja obiteljskih događaja sve do profesionalnih reklamnih poruka.

Također, znanje i vještina korištenja video alata izuzetno su cijenjeni među novinarima koji sve češće postaju novinari reporteri koji moraju moći samostalno proizvesti prilog za televiziju. Tako obučeni novinari daleko lakše pronalaze posao u zemlji i van nje.

Program počinje usvajanjem tehničkih pojmova digitalnih formata, a zatim brzo prelazi na teoretski i praktični dio vezan uz snimanje, oblikovanje svjetla te estetiku slike. Nakon toga polaznici se upoznaju s digitalnom montažom. Na tom seminaru, kroz praktične radove savladat će osnove teorije montaže te se specijalizirati za korištenje Adobeove aplikacije Premiere Pro CS3.

Saznajte više