Najveće otkriće 19. stoljeća nakon pronalaska parnog stroja bila je fotografija. Danas se fotografijom bavi veliki broj stručnjaka i amatera.

Fotografija je prisutna svuda oko nas i danas je teško zamisliti neku reklamnu kampanju ili najosnovniju prezentaciju bez fotografije.

Obrazovni program specijalist za digitalnu fotografiju i obradu osposobljava polaznike da sa digitalnim fotoaparatom nauče snimiti fotografiju koju će uz eventualne korekcije u Photoshopu dovesti do savršenstva i primijeniti ih u svakodnevnim i poslovnim prilikama.

Upiši se!

Naučite koristiti digitalni fotoaparat, studijsku opremu, rasvjetu i alate za obradu!

Predbilježite se bez obaveze.
Provjeri raspored i cijenu

Upiši se!

Cilj

Osposobiti polaznike da se uz pomoć digitalnog fotoaparata, prateće opreme i računalnog programa za obradu samostalno bave fotografiranjem za reklamne kampanje, časopise ili neke druge potrebe iz široke palete koje prate digitalnu fotografiju.

Također, po završetku seminara polaznici su sposobni za samostalno obrađivanje svih snimljenih materijala i njenu daljnju primjenu.

Trajanje programa

145sati

Sadržaj programa obrazovanja

Krešimir Pletikosa
Krešimir PletikosaVoditelj programa obrazovanja
Zajedno ćemo naučiti koristiti digitalni fotoaparat, studijsku opremu, umjetnu rasvjetu i alate za obradu na način kako to rade profesionalci.

Zašto smo najbolji?

  • Upis zvanja u radnu knjižicu
  • Praktične radionice vode profesionalni fotografi
  • Profesionalna oprema uključena u cijenu
  • Svaki polaznik dobiva knjižicu popusta kojom ostvaruje popuste od 5-20% na pojedine seminare.

Jeste li znali?

Godišnje se u svijetu proda 7,5 milijuna profesionalnih SLR digitalnih fotoparata što ukazuje na sve veću potrebu i interes za digitalnom fotografijom.
Izvor: konceptanalyitics.com

Upiši se!

Naučite koristiti digitalni fotoaparat, studijsku opremu, rasvjetu i alate za obradu!

Predbilježite se bez obaveze.
Provjeri raspored i cijenu

Upiši se!