Najveće otkriće 19. stoljeća nakon pronalaska parnog stroja bila je fotografija. Danas se fotografijom bavi veliki broj stručnjaka i amatera. Fotografija je prisutna svuda oko nas i danas je teško zamisliti neku reklamnu kampanju ili najosnovniju prezentaciju bez fotografije. Obrazovni program specijalist za digitalnu fotografiju i obradu osposobljava polaznike da s digitalnim fotoaparatom nauče snimiti fotografiju koju će uz eventualne korekcije u Photoshopu dovesti do savršenstva i primijeniti ih u svakodnevnim i poslovnim prilikama. Posebna pozornost dana je praktičnim radionicama tijekom kojih se kroz 9 tematskih susreta podučavaju različiti stilovi fotografije.

Pretvori svoje fotografije u poslovne prilike

Upravo u vremenu kada su fotoaparati na raznim platformama dostupni svima, fotografija više nego ikad otkriva majstorstvo onoga tko ju potpisuje. Digitalna fotografija traži znanje i vještine kako bi bila profesionalna a kao takva se pretvara u poslovnu priliku u modnom svijetu, medijima, promidžbi, na vjenčanjima, sportskim i drugim manifestacijama ali i na sve većem broju portala za prodaju multimedijalnih sadržaja. Učinite zato korak više, obrazujte se i pretvorite ovaj lijepi hobi u još ljepši posao.

Samo tržište agencijskih fotografija godišnje ostvaruje prihod od oko 3 milijardi dolara.

Što ćeš znati nakon završetka?

Poznavat ćete tehnike korištenja digitalnih aparata i kontrolirati parametre snimanja kako biste brzo po izbornicima mogli namjestiti postavke za vrstu fotografije koju snimate. Prilagođavat ćete se različitim uvjetima snimanja, koristiti studijsku opremu, rasvjetu, osmišljavati scene za klijente ili vlastite umjetničke projekte. Ovladat ćete novijom verzijom Adobe Photoshopa, manipulirati fotografijama i sadržaj prikazivati u nekom drugom okruženju za potrebe reklamnih kampanja. Znat ćete pravilno otisnuti fotografiju ili je prikazati na web portalima.

Sadržaj programa obrazovanja

Uvjerenje – Uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu,

Vrsta obrazovanja – Osposobljavanje

Rezerviraj svoje mjesto u učionici

  • Saznaj cijenu u svom Algebra centru:

    Rezerviraj mjesto u učionici

  • Korištenje profesionalne opreme uključeno u cijenu
  • 140 sati
  • 3 seminara
  • Upis zvanja u e radnu knjižicu
  • Plaćanje gotovinskim ratama (općim uplatnicama), karticama i gotovinom