Napretkom tehnologije gotovo sve tvrtke organiziraju svoje informacije kroz sustave baza podataka. Bilo da se radi o klasičnim bazama podataka ili o bazama kojima se koriste razne internet aplikacije na ovakav način moguće je brzo i lako pretraživati informacije, pripremati izvještaje… Ovaj program obrazovanja vrlo je opširan jer kreće od Microsoft Accessa, koji i početnicima omogućuje lak ulaz u tehnologiju baza podataka, a završava SQL-om koji predstavlja univerzalni programski jezik za prikupljanje podataka, pisanje upita, pretraživanja kroz bazu i druge poslovne aktivnosti.

Čuvaj informacije, osiguraj uspješnu budućnost

Doći lako i brzo do informacija o kupcima, zaposlenicima, poslovnim partnerima, proizvodima od velike je važnosti za poslovanje svake tvrtke. To im omogućuju baze podataka, odnosno pojedinci koji posjeduju znanje za izradu i administraciju istih. Sve kompleksniji zahtjevi i velike količine podataka učinili su administriranje MS Windows operativnog sustava kao i profesionalnih baza podataka Microsoft SQL Server i My SQL osnovnim znanjem programera. Znanjem na koje se danas gleda kao na dio pismenosti svakog profesionalnog informatičara, a donosi sigurno radno mjesto i visoka primanja.

Očekuje se da će na svijetu, u 2015. godini postojati potreba za 4,4 milijuna radnih mjesta povezanih s ‘big data’ sustavima, ali samo će jedna trećina njih biti popunjena.

Što ćeš znati nakon završetka?

Administrirat ćete, razvijati i implementirati baze podataka. Poznavat ćete kompletnu vertikalu izrade relacijskog modela baze podataka. Napredno ćete koristiti programski jezik SQL. Održavat ćete i projektirati kompleksne baze u mrežnom okruženju

Sadržaj programa obrazovanja

Uvjerenje – Uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu,

Vrsta obrazovanja – Osposobljavanje


Besplatno preuzmite ogledno

poglavlje priručnika (PDF)

Rezerviraj svoje mjesto u učionici

  • Saznaj cijenu u svom Algebra centru:

    Rezerviraj mjesto u učionici

  • Microsoft Authorized Training Centar
  • 170 sati
  • 7 seminara
  • Upis zvanja u e radnu knjižicu
  • Plaćanje gotovinskim ratama (općim uplatnicama), karticama i gotovinom