Pohađaj nastavu sistemske i mrežne administracije s radnog mjesta ili vlastitog doma!

Znaš li da u Algebri možeš pohađati programe obrazovanja i online uživo?  Putem platforme Adobe Connect Algebra ti na online predavanjima osigurava vrhunsku razinu edukacije, stopostotnu mogućnost interakcije s predavačem i drugim sudionicima predavanja.

Upoznaj prednosti online pohađanja nastave!

Svako online predavanje u Algebri se snima te je dostupno polazniku u trajanju od 3 dana nakon samog predavanja.
Tijekom predavanja polaznicima je na raspolaganju tehnička podrška kojoj se mogu obratiti telefonski u svakom trenutku.
Online predavanja započinje uvodnim predavanjem na kojem se polaznici upoznaju sa sustavom, testiraju svoje internetske veze i upoznaju se s predavačem i drugim polaznicima koji će pohađati s njima online nastavu.
Prilikom potpisa ugovora polaznik dobiva slušalice i mikrofon u trajno vlasništvo (headset).
Svakom polazniku na kućnu adresu šalje se Algebrin online paket a uključuje nastavni materijale i ostale pogodnosti poput darova i knjižice s popustima.
U slučaju da nije zadovoljan online formatom polazniku je, unutar vremenskog perioda koji uključuje 5 termina online predavanja (20 sati), omogućen povrat novca.
Uvjeri se sam u kvalitetu online edukacije. Zaviri odmah u jednu Adobe Connect učionicu!


Besplatno preuzmite ogledno

poglavlje priručnika (PDF)

Sistemski i mrežni administrator

Ono što je zajedničko grafičarima, CAD specijalistima, web dizajnerima, programerima i svim drugim korisnicima klijentskog računalnog softvera je operacijski sustav koji sve to omogućava. U ovom kontekstu prije svega govorimo o Microsoft Windows operacijskom sustavu na klijentskim računalima, ali i o mrežnoj infrastrukturi unutar tvrtke bez koje je današnje poslovanje gotovo nezamislivo. Stručnjaci sa znanjima sistemskih i mrežnih administratora su danas jedni od najtraženijih u domaćem okruženju, ali i svijetu. Program obrazovanja Sistemskog i mrežnog administratora je oprobani način u školovanju kvalitetnog IT kadra, a sada je doživio i promjene gdje je uz predavanja i vježbe vezane za operativne sustave i administraciju mreža dodan i modul koji obrađuje sigurnost u IT mrežama te rad sa virtualizacijskim platformama te  rad u oblaku  (eng. Cloud). Program je također usklađen s najnovijim operativnim sustavima (Windows, Windows Server).

Pridruži se dobro plaćenim čuvarima digitalne svakodnevice

Koliko god je nabavka opreme i softvera jednostavan zadatak, toliko je siguran i nesmetan rad računala složen proces koji traži stručnjake širokog znanja. A toj se potražnji uslijed stalne digitalizacije društva ne nazire kraj. Budući administratori koji su stekli praktično znanje na najnovijim Microsoft operativnim sustavima ne moraju brinuti za posao, a temelji koji stječu ovim programom obrazovanja najbolja su podloga za stjecanje vrijednih IT certifikata.

Sistemski administrator je jedno od 5 najoglašavanijih radnih mjesta u kategoriji ‘Računarstvo i internet’ i ima najveći trend porasta potražnje među IT zanimanjima u posljednjih pet godina!

Što ćeš znati nakon završetka?

Znat ćete postaviti i održavati manju mrežu računala. Instalirat ćete i otklanjati probleme u Windows 8 operacijskom sustavu. Postavljat ćete Windows domenu baziranu na Windows poslužitelju. Održavat ćete sigurnost IT mreže. Bit ćete osposobljeni za rad s virtualizacijskim platformama te rad u oblaku (eng. cloud).

Sadržaj programa obrazovanja

Uvjerenje – Uvjerenje o usavršavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu,

Vrsta obrazovanja – Usavršavanje

Rezerviraj svoje mjesto u učionici

  • Saznaj cijenu u svom Algebra centru:

    Rezerviraj mjesto u učionici

  • Microsoft Authorized Training Centar
  • 160 sati
  • 4 seminara
  • Upis zvanja u e radnu knjižicu
  • Plaćanje gotovinskim ratama (općim uplatnicama), karticama i gotovinom