Pohađaj nastavu programera internet aplikacija s radnog mjesta ili vlastitog doma!

Znaš li da u Algebri možeš pohađati programe obrazovanja i online uživo?  Putem platforme Adobe Connect Algebra ti na online predavanjima osigurava vrhunsku razinu edukacije, stopostotnu mogućnost interakcije s predavačem i drugim sudionicima predavanja.

Upoznaj prednosti online pohađanja nastave!

Svako online predavanje u Algebri se snima te je dostupno polazniku u trajanju od 3 dana nakon samog predavanja.
Tijekom predavanja polaznicima je na raspolaganju tehnička podrška kojoj se mogu obratiti telefonski u svakom trenutku.
Online predavanja započinje uvodnim predavanjem na kojem se polaznici upoznaju sa sustavom, testiraju svoje internetske veze i upoznaju se s predavačem i drugim polaznicima koji će pohađati s njima online nastavu.
Prilikom potpisa ugovora polaznik dobiva slušalice i mikrofon u trajno vlasništvo (headset).
Svakom polazniku na kućnu adresu šalje se Algebrin online paket a uključuje nastavni materijale i ostale pogodnosti poput darova i knjižice s popustima.
U slučaju da nije zadovoljan online formatom polazniku je, unutar vremenskog perioda koji uključuje 5 termina online predavanja (20 sati), omogućen povrat novca.
Uvjeri se sam u kvalitetu online edukacije. Zaviri odmah u jednu Adobe Connect učionicu!


Besplatno preuzmite ogledno

poglavlje priručnika (PDF)

Programer internet aplikacija – C# i ASP.NET

Prema posljednjim podacima broj korisnika interneta u svijetu bliži se broju od 3 milijarde. To je ogromno tržište koje svakodnevno raste golemom brzinom, dobrim dijelom i zahvaljujući sve većem broju web orijentiranih aplikacija, a njihovo programiranje postalo je toliko popularno i zahvaljujući naprednim mogućnostima web preglednika unutar kojih se web aplikacije prikazuju. Po mnogima najbolji programski jezik koji je kreiran upravo na temeljima .NET arhitekture za razvoj web orijentiranih aplikacija, a kojeg ćete svladati na ovom programu, je C# (C Sharp). C# je preuzeo sve prednosti i kvalitete Visual Basic-a i dodao ih na C++, zadržavajući njegovu moć i fleksibilnost. S novim .NET Framework 4.5 i ASP.NET 4.5 tehnologijom, Microsoft je otišao još jedan korak dalje, pruživši mogućnost web programerima izrađivati još kvalitetnije aplikacije uz dramatično smanjivanje pisanja koda.

Svladaj moćan programski jezik za moćnu karijeru

Današnji rad na računalu daleko je napredovao i njegova osnovna značajka je prisutnost na internetu, što znači da nitko više ne radi na svojoj ‘radnoj površini’ ili desktopu. Uz svladavanje programskog jezika za razvoj web orijentiranih aplikacija, programerima se otvaraju brojne mogućnosti za rad jer web aplikacije neizostavan su element svakog interaktivnog mrežnog sjedišta.

Programeri zauzimaju apsolutno 1. mjesto najtraženijih zanimanja u kategoriji ‘Računarstvo i internet’ u proteklih desetak godina!

Što ćeš znati nakon završetka?

Izrađivat ćete brzo i kreativno složene aplikacije poput web trgovina, društvene aplikacije poput foruma, složene aplikacije prema specifikacijama korisnika, aplikacije za upravljanje sadržajem (CMS). Posjedovat ćete napredno znanje korištenja baza podataka.

Sadržaj programa obrazovanja

Uvjerenje – Uvjerenje o usavršavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu,

Vrsta obrazovanja – Usavršavanje

Rezerviraj svoje mjesto u učionici

  • Saznaj cijenu u svom Algebra centru:

    Rezerviraj mjesto u učionici

  • Microsoft Authorized Training Centar
  • 160 sati
  • 4 seminara
  • Upis zvanja u e radnu knjižicu
  • Plaćanje gotovinskim ratama (općim uplatnicama), karticama i gotovinom