Prema posljednjim podacima broj korisnika Interneta u svijetu bliži se broju od 1.1 milijarde. To je ogromno tržište koje svakodnevno raste golemom brzinom, dobrim dijelom i zahvaljujući sve većem broju web orijentiranih aplikacija. Današnji rad na računalu daleko je napredovao i njegova osnovna značajka je prisutnost na internetu, što znači da nitko više ne radi na svojoj ‘radnoj površini’ ili Desktopu. Programiranje web orijentiranih aplikacija postalo je toliko popularno i zahvaljujući naprednim mogućnostima web preglednika unutar kojih se web aplikacije prikazuju. Po mnogima najbolji programski jezik koji je kreiran upravo na temeljima .NET arhitekture za razvoj web orijentiranih aplikacija je C# (C Sharp).

C# je preuzeo sve prednosti i kvalitete Visual Basic-a i dodao ih na C++, zadržavajući njegovu moć i fleksibilnost. Sa novim .NET Framework 4.5 i ASP.NET 4.5 tehnologijom, Microsoft je otišao još jedan korak dalje, pruživši mogućnost web programerima izrađivati još kvalitetnije aplikacije uz dramatično smanjivanje pisanja koda.

Upiši se!

Steknite znanja iz najtraženijih područja IT-a!

Predbilježite se bez obaveze i steknite najtraženiji IT certifikat.
Provjeri raspored i cijenu

Upiši se!

Cilj

ASP.NET 4.5 je dio Microsoft .NET Framework 4.5 tehnologije, nasljednika revolucionarno nove razvojne platforme. Jedna od glavnih odlika ASP.NET-a je tehnologija nazvana “Web Forms” koja u Web donosi tzv. “Event-driven Programming”, tj. izvršavanje naredbi programskog jezika inicirano nekim događajem. Web Forme uključuju velik broj programabilnih serverskih komponenti kao npr. Calendar Control, Data Grid i mnoge druge kompleksne objekte korisničkog Web sučelja. Druga bitna komponenta .NET-a jesu “Web Services”, koja omogućuje Web serverima bilo gdje u svijetu da klijentima pruže svu svoju funkcionalnost i sadržaje pomoću SOAP standarda i XML-a, neovisno o platformi. Naravno tu je i neizostavni ADO.NET kojim je u potpunosti moderniziran rad sa bazama podataka u visoko distribuiranom okruženju poput Interneta ili Intraneta.

Trajanje programa

160 sati + 20 sati izrada projekta

Sadržaj programa obrazovanja

Silvije Davila
Silvije DavilaVoditelj programa obrazovanja
Suvremena civilizacija temelji se na bazama podataka, steknite vrlo cijenjena informatička znanja iz ovog područja.

Zašto smo najbolji?

  • Upis zvanja u radnu knjižicu
  • Svaki polaznik dobiva knjižicu popusta kojom ostvaruje popuste od 5-20% na pojedine seminare.

Nastavni materijal uračunat u cijenu edukacije

  • Priručnik i zbirka: “SQL – osnove”,
  • Priručnik i zbirka: “C# i .NET Framework 4.5″,
  • Priručnik i zbirka: “ADO.NET 4.5 – povezivanje s bazama podataka”
  • Priručnik i zbirka: “ASP.NET i XML”

Uvjerenje

  • Uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu

Vrsta obrazovanja

  • Usavršavanje

Jeste li znali?

Programer i programer internet aplikacija zauzimaju apsolutno 1. mjesto najtraženijih zanimanja u kategoriji ‘Računarstvo i internet’ u proteklih sedam godina.
Izvor: MojPosao.net 

Upiši se!

Steknite znanja iz najtraženijih područja IT-a!

Predbilježite se bez obaveze i steknite najtraženiji IT certifikat.
Provjeri raspored i cijenu

Upiši se!