PHP i MySQL danas su u svijetu i u Hrvatskoj najraširenija „open-source“ rješenja za izradu web aplikacija te su čest preduvjet ili prednost pri zapošljavanju. PHP koriste neki od vodećih internetskih servisa u Hrvatskoj i u svijetu, ali osnova je i vodećih alata za upravljanje sadržajem (Joomla, WordPress, Drupal,…). Brzo učenje uvjetovano je jednostavnom strukturom i sintaksom jezika a lako povezivanje sa brojnim bazama podataka te puna podrška za objektno programiranje čine PHP jednim od najpoželjnijih programskih jezika današnjice.

Svladaj najrašireniji programski jezik

Iako se bave kodom, o njihovoj vrijednosti ipak bolje govore brojke. Programeri za internet aplikacije gotovo 10-ak godina su na prvim mjestima najperspektivnijih zanimanja, prosječna plaća u Hrvatskoj im iznosi 10.000 kuna i nedostaje ih na stotine tisuća u svijetu. A kada imaju znanje i vještine za programiranje u PHP-u, dio su zajednice koja je zaslužna za više od 20 milijuna domena među kojima su i veliki igrači poput Facebooka, WordPressa i Wikipedije. Pridružite im se!

Programeri zauzimaju apsolutno 1. mjesto najtraženijih zanimanja u kategoriji ‘Računarstvo i internet’ u proteklih desetak godina

Što ćeš znati nakon završetka?

Izrađivat ćete vlastite, sigurne i optimizirane web aplikacije. Imat ćete znanje za daljnji razvoj aplikacija koje su drugi izradili. Lakše ćete održavati, razvijati i upotrebljavati popularne sustave za upravljanje sadržajem – WordPress, Joomla, Drupal i eZ Publish. Bit ćete upoznati s razvojem složenijih aplikacija temeljnih na CakePHP frameworku.

Sadržaj programa obrazovanja

Uvjerenje – Uvjerenje o usavršavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu,

Vrsta obrazovanja – Usavršavanje


Besplatno preuzmite ogledno

poglavlje priručnika (PDF)

Rezerviraj svoje mjesto u učionici

  • Saznaj cijenu u svom Algebra centru:

    Rezerviraj mjesto u učionici

  • Program se izvodi na posljednjim verzijama PHP-a/MySQL-a
  • 160 sati
  • 4 seminara
  • Upis zvanja u e radnu knjižicu
  • Plaćanje gotovinskim ratama (općim uplatnicama), karticama i gotovinom