Android ATC Authorized Training Center_Logo

Jeste li znali?
Algebra je autorizirani trening centar

Android ATC certifikat dokaz je naprednog znanja programiranja za Android platformu s naglaskom na jednostavnost, funkcionalnost, optimizaciju i sigurnost. Posjedovanjem Android ATC certifikata pojedinci si osiguravaju prepoznatljivost među IT ekspertima i bolju poziciju na tržištu rada.

Saznaj više…

Ponuda aplikacija za mobilne uređaje (pametne telefone i tablete) koju je započeo Apple sa dućanom za svoje uređaje iPhone i iPad, a preuzeli Google i Microsoft, postala je glavni faktor odluke kod kupovine mobilnih uređaja. Popularnost internet dućana mobilnih aplikacija utjecala je na razvoj novog tržišta i modela prodaje aplikacija na internetu. Velika ponuda korisnih aplikacija utjecala je i na popularnost pametnih telefona i drugih mobilnih uređaja. Sama izrada aplikacija za Android platformu ne zahtjeva preveliko programersko iskustvo i godine studiranja u području računarstva, te  je putem ovog programa obrazovanja dostupna i polaznicima koji već imaju određena predznanja iz ovog područja rada te žele steći nova znanja u struci iste razine složenosti. Znanje razvoja aplikacija za mobilne uređaje jako je traženo i financijski isplativo, bilo da prodajete vlastitu aplikaciju ili nudite svoje znanje za realizaciju tuđih ideja kroz izradu aplikacije.

Plasiraj na tržište svoju prvu mobilnu aplikaciju

Prošlo je više od 2 godine otkada je broj pametnih telefona (smartphonea) u svijetu premašio milijardu. Velika brojka rezultirala je i potražnjom za Android mobilnim aplikacijama kojoj se ne nazire kraj. Jedno od najbrže rastućih tržišta iznova traži još bolja, nova i atraktivnija rješenja. Tvrtke koje otvaraju urede u svjetskim metropolama, ideje koja osvajaju nagrade i u internet trgovinama pretvaraju 1$ u milijune… Kada govorimo o aplikacijama, svijetla budućnost već je stigla i u Hrvatsku. Budite dio nje, krenite u izradu svoje prve aplikacije.

U 2012. godini vrijednost tržišta mobilnih aplikacija iznosila je 53 milijardi dolara. U 2016.-oj se očekuje da će ta brojka narasti na 143 milijardi dolara!

Što ćeš znati nakon završetka?

Samostalno ćete izrađivati aplikacija za mobilnu platformu Android. Poznavat ćete koncepte programiranja računalnih programa, te izrade algoritama u programskom jeziku Java. Dizajnirat ćete, oblikovati i implementirati baze podataka kroz MS SQL, SQLite, Transact SQL. Koristit ćete i upravljati senzorima ugrađenim u mobilne uređaje, programirati grafike i računalne igre. Postavljat ćete aplikacije na servis za prodaju i razmjenu aplikacija Google Play.

Sadržaj seminara

Uvjerenje – Uvjerenje o usavršavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu

Vrsta obrazovanja – Usavršavanje


Besplatno preuzmite ogledno

poglavlje priručnika (PDF)

Rezerviraj svoje mjesto u učionici

  • Saznaj cijenu u svom Algebra centru:

    Rezerviraj mjesto u učionici

  • Testiranje aplikacija na simulatorima i tablet uređajima
  • 180 sati
  • 6 seminara
  • Upis zvanja u e radnu knjižicu
  • Plaćanje gotovinskim ratama (općim uplatnicama), karticama i gotovinom