Android ATC Authorized Training Center_Logo

Jeste li znali?
Algebra je autorizirani trening centar

Android ATC certifikat dokaz je naprednog znanja programiranja za Android platformu s naglaskom na jednostavnost, funkcionalnost, optimizaciju i sigurnost. Posjedovanjem Android ATC certifikata pojedinci si osiguravaju prepoznatljivost među IT ekspertima i bolju poziciju na tržištu rada.

Saznaj više…

Ponuda aplikacija za mobilne uređaje (pametne telefone i tablete) koju je započeo Apple sa dućanom za svoje uređaje iPhone i iPad, a preuzeli Google i Microsoft, postala je glavni faktor odluke kod kupovine mobilnih uređaja. Popularnost internet dućana mobilnih aplikacija utjecala je na razvoj novog tržišta i modela prodaje aplikacija na internetu. Velika ponuda korisnih aplikacija utjecala je i na popularnost pametnih telefona i drugih mobilnih uređaja. Sama izrada aplikacija za Android platformu ne zahtjeva preveliko programersko iskustvo i godine studiranja u području računarstva, te  je putem ovog programa obrazovanja dostupna i polaznicima koji već imaju određena predznanja iz ovog područja rada te žele steći nova znanja u struci iste razine složenosti. Znanje razvoja aplikacija za mobilne uređaje jako je traženo i financijski isplativo, bilo da prodajete vlastitu aplikaciju ili nudite svoje znanje za realizaciju tuđih ideja kroz izradu aplikacije.

Plasiraj na tržište svoju prvu mobilnu aplikaciju

Prošlo je više od 2 godine otkada je broj pametnih telefona (smartphonea) u svijetu premašio milijardu. Velika brojka rezultirala je i potražnjom za Android mobilnim aplikacijama kojoj se ne nazire kraj. Jedno od najbrže rastućih tržišta iznova traži još bolja, nova i atraktivnija rješenja. Tvrtke koje otvaraju urede u svjetskim metropolama, ideje koja osvajaju nagrade i u internet trgovinama pretvaraju 1$ u milijune… Kada govorimo o aplikacijama, svijetla budućnost već je stigla i u Hrvatsku. Budite dio nje, krenite u izradu svoje prve aplikacije.

Za vrijeme korištenja svojih pametnih telefona korisnici provode čak 89% vremena unutar mobilnih aplikacija dok u ostalih 11% pregledavaju web stranice. – Smart Insights

Što ćeš znati nakon završetka?

Samostalno ćete izrađivati aplikacija za mobilnu platformu Android. Poznavat ćete koncepte programiranja računalnih programa, te izrade algoritama u programskom jeziku Java. Dizajnirat ćete, oblikovati i implementirati baze podataka kroz MS SQL, SQLite, Transact SQL. Koristit ćete i upravljati senzorima ugrađenim u mobilne uređaje, programirati grafike i računalne igre. Postavljat ćete aplikacije na servis za prodaju i razmjenu aplikacija Google Play.

Sadržaj seminara

Uvjerenje – Uvjerenje o usavršavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu

Vrsta obrazovanja – Usavršavanje


Besplatno preuzmite ogledno

poglavlje priručnika (PDF)

Rezerviraj svoje mjesto u učionici

  • Saznaj cijenu u svom Algebra centru:

    Rezerviraj mjesto u učionici

  • Testiranje aplikacija na simulatorima i tablet uređajima
  • 180 sati
  • 6 seminara
  • Upis zvanja u e radnu knjižicu
  • Plaćanje gotovinskim ratama (općim uplatnicama), karticama i gotovinom