Pohađaj nastavu razvoja WEB aplikacija i baza podataka s radnog mjesta ili vlastitog doma!

Znaš li da u Algebri možeš pohađati programe obrazovanja i online uživo?  Putem platforme Adobe Connect Algebra ti na online predavanjima osigurava vrhunsku razinu edukacije, stopostotnu mogućnost interakcije s predavačem i drugim sudionicima predavanja.

Upoznaj prednosti online pohađanja nastave!

Svako online predavanje u Algebri se snima te je dostupno polazniku u trajanju od 3 dana nakon samog predavanja.
Tijekom predavanja polaznicima je na raspolaganju tehnička podrška kojoj se mogu obratiti telefonski u svakom trenutku.
Online predavanja započinje uvodnim predavanjem na kojem se polaznici upoznaju sa sustavom, testiraju svoje internetske veze i upoznaju se s predavačem i drugim polaznicima koji će pohađati s njima online nastavu.
Prilikom potpisa ugovora polaznik dobiva slušalice i mikrofon u trajno vlasništvo (headset).
Svakom polazniku na kućnu adresu šalje se Algebrin online paket a uključuje nastavni materijale i ostale pogodnosti poput darova i knjižice s popustima.
U slučaju da nije zadovoljan online formatom polazniku je, unutar vremenskog perioda koji uključuje 5 termina online predavanja (20 sati), omogućen povrat novca.
Uvjeri se sam u kvalitetu online edukacije. Zaviri odmah u jednu Adobe Connect učionicu!


Besplatno preuzmite ogledno

poglavlje priručnika (PDF)

Specijalist razvoja WEB aplikacija i baza podataka

Današnji rad programera web aplikacija daleko je napredovao od izrade jednostavnih web aplikacija ili programa. Znanje izrade kvalitetne baze podataka kao i administracija baza podataka u kombinaciji s znanjem programiranja web aplikacija pokazuje se presudnim u izboru kandidata za posao. Izbor Microsoft SQL Servera kao DBMS-a za izradu baze podataka pokazao se kao najbolji izbor zbog svojih mogućnosti, stabilnosti i podrške. Dok je po mnogima jedan od najboljih programskih jezika za razvoj web orijentiranih aplikacija C# (C Sharp). On je preuzeo najbolje od Visual Basica i C++. Novi .NET Framework 4.5 pruža web programerima izradu još kvalitetnijih i sigurnijih web aplikacija uz drastično smanjivanje pisanja koda

Osiguraj najbolje plaćene poslove

Kombinacija više različitih znanja cijenjena je u svakom poslu pa tako i kod programera. Sve napredniji web preglednici učinili su web orijentirane aplikacije toliko popularnima i traženima da se i znanje za njihovu izradu posebno cijeni i dobro plaća. Uz njegovo svladavanje, programerima se otvaraju brojne mogućnosti za rad. No kada tom znanju pridodaju i ono vezano uz izradu i administraciju baza podataka, prednost će osjetit već na prvom natječaju za posao ili vlastitom projektu.

Programeri zauzimaju apsolutno 1. mjesto najtraženijih zanimanja u kategoriji ‘Računarstvo i internet’ u proteklih desetak godina!

Što ćeš znati nakon završetka?

Samostalno ćete izrađivati web orijentiran informacijski sustav. Izrađivat ćete, administrirati i održavati kvalitetne baze podataka te web aplikacije. Upotrebom ASP-a i ADO.NET-a izrađivat ćete moderne načine komunikacije baze podataka s web aplikacijom. Bit ćete upoznati s XML tehnologijom koja omogućuje neovisnost o platformi.

Sadržaj programa obrazovanja

Uvjerenje – Uvjerenje o usavršavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu,

Vrsta obrazovanja – Usavršavanje

Rezerviraj svoje mjesto u učionici

  • Saznaj cijenu u svom Algebra centru:

    Rezerviraj mjesto u učionici

  • Microsoft Authorized Training Centar
  • 260 sati
  • 8 seminara
  • Upis zvanja u e radnu knjižicu
  • Plaćanje gotovinskim ratama (općim uplatnicama), karticama i gotovinom