Fakultetska diploma je bitna, međutim svjedoci smo činjenice da čak ni fakultetska diploma više nije dovoljna za brzu tranziciju iz sfere studiranja u područje rada, bez obzira o kojem fakultetu iz IT područja se radilo. Poslodavci od mladih kandidata sve češće očekuju barem visoku stručnu spremu, ali i dodatna priznanja kojima će kandidat dokazati samoinicijativu te sklonost učenju i vlastitom napretku. Stjecanje dodatnih priznanja i dokaza o stečenom znanju i iskustvu ima vrlo veliki značaj te su često upravo takve stvari presudne kod zapošljavanja mladih ljudi.

Zbog velikog interesa povećan je broj studenata koji će nakon prolaska predispita dobiti priliku BESPLATNO položiti MTA certifikacijski ispit – na čak 450!

Certifikat je dokument kojim pojedinci potvrđuju posjedovanje specifičnih znanja i vještina iz nekog područja. Na IT tržištu rada stjecanje IT industrijskog certifikata podrazumijeva i posjedovanje iskustva u radu sa pojedinim tehnologijama, programima i sustavima, što je dodatna i vrlo značajna prednost pri zapošljavanju i profesionalnom napretku. Pojedinci koji su stekli IT certifikate izrazito dobro kotiraju na tržištu rada i najčešće su zaposleni na visokim funkcijama u poduzećima.

MTA certifikat

Ove jeseni, kao i prošlih godina, nastavljamo tradiciju – najboljim studentima omogućit ćemo besplatno polaganje jednog Microsoft Technology Associate (MTA) certifikacijskog ispita po njihovom izboru! Sudeći prema procjenama analitičara i prema broju certificiranih pojedinaca, Microsoft certifikati su na samom vrhu među najpopularnijim i najtraženijim IT certifikatima u svijetu, a MTA je Microsoftov certifikat za IT stručnjake – početnike koji verificira poznavanje temelja informacijskih tehnologija te je namijenjen upravo studentskoj populaciji. MTA certifikacija je idealni i preferirani početak puta prema vrlo cijenjenim IT certifikatima u svijetu IT profesionalaca: MCSA, MCSD i MCSE.

Prijavi se i ostvari mogućnost besplatnog certificiranja u području programiranja ili administracije IT sustava! Sve što trebaš učiniti jest prijaviti se za predtestiranje i položiti naš ispit iz odabranog područja – budi među prvih 300 i moći ćeš potpuno besplatno polagati MTA ispit po vlastitom izboru:

  • 98-349: Windows Operating System Fundamentals
  • 98-361: Software Development Fundamentals
  • 98-364: Database Fundamentals
  • 98-366: Networking Fundamentals

Kako ostvariti besplatan MTA certifikat?

REZULTATI TESTIRANJA

 

Prvih 450 osoba ima pravo polagati MTA ispit za koji su se prijavili, a preostali imaju pravo polagati bilo koji MTA ispit po cijeni od 189,00 kn. Po toj cijeni svi sudionici mogu polagati bilo koji broj dodatnih MTA ispita.

Korak 1: Prijava

Sve započinje prijavom. Klikom na donji link otvorit će ti se obrazac u kojem ćeš nam ostaviti svoje osnovne podatke i email adresu na koju ćemo ti poslati podatke za prijavu na naš online testni sustav.

 Korak 2: Predtestiranje

Preduvjet za besplatan izlazak na certifikacijski ispit je uspješno polaganje predispita koji se polaže putem Algebra online testnog sustava – myQtest. Pristupne podatke za myQtest zajedno s uputama za polaganje predispita dobio/la si u emailu koji smo ti poslali nakon izvršene prijave na gornjem linku. Predispit će biti iz istog područja kao i MTA ispit koji želiš polagati te je po svom obliku također vrlo sličan službenom MTA ispitu. Prolaskom na predispitu smatra se rezultat od 70% i bolji, a prvih 300 studenata (broj je zbog velikog interesa povećan na 450) koji ostvare takve rezultate dobit će priliku besplatno polagati MTA certifikacijski ispit.

Rok za polaganje predispita je nedjelja, 6.12.2015. u 23:59. Nakon toga predispiti će biti zatvoreni te ćemo objaviti finalnu listu kandidata.

Korak 3: Priprema za ispit

Za polaganje certifikacijskog ispita pripremati se možeš koristeći službene Student Study Guide materijale ili video predavanja s našeg YouTube kanala.

Ispit Materijali za pripremu
98-349: Windows Operating System Fundamentals [Student Study Guide] [Video predavanja]
98-361: Software Development Fundamentals [Student Study Guide] [Video predavanja]
98-364: Database Fundamentals [Student Study Guide] [Video predavanja – u izradi]
98-366: Networking Fundamentals [Student Study Guide] [Video predavanja]

 Korak 4: Prijava i polaganje MTA ispita

Ako si među prvih 300 studenata koji su uspješno položili zadani predispit, na email ćemo ti poslati dodatne informacije o prijavi termina polaganja službenog Microsoft MTA ispita. MTA ispit moći ćeš polagati u petak 11.12. ili u subotu 12.12.2015. Prilikom prijave ispita odabrat ćeš jedan od ponuđenih ispitnih termina u nekoj od naših poslovnica:

  • Osijek, Reisnerova 74
  • Varaždin, Ivana Kukuljevića 7
  • Zagreb, Ilica 242 (ulaz iz Domobranske ulice)
  • Rijeka, Korzo 24a
  • Split, Put brodarice 6 – 2. kat (u sklopu TC Joker, ulaz između kafića Lobby i fast fooda Rizzo)

Ispit je na engleskom jeziku. Trajanje ispita je 45 minuta.

Za više informacija kontaktirajte nas na 01 5808 853 ili na mta@algebra.hr

PROMOTIVNO nudimo mogućnost polaganja bilo kojeg drugog MTA ispita u sklopu predviđenih termina po posebnoj cijena za ovu akciju: 189,00 kn. Ovu mogućnost nudimo i drugim kandidatima koji su sudjelovali u akciji (bez obzira jesu li položili ili pali na predispitu). Svi zainteresirani kontaktirajte lokalni ured Algebre.

REZULTATI TESTIRANJA

Prvih 450 osoba ima pravo polagati MTA ispit za koji su se prijavili, a preostali imaju pravo polagati bilo koji MTA ispit po cijeni od 189,00 kn. Po toj cijeni svi sudionici mogu polagati bilo koji broj dodatnih MTA ispita.