Industrijskom certifikacijom nudi se mogućnost obučenim tehničkim profesionalcima da dokažu i potvrde svoje vještine, iskustvo i stupanj ekspertize u nekom IT području, kroz svjetski priznate certifikate. Tehničku certifikaciju danas nude svi vodeći proizvođači softvera i hardvera (npr. Microsoft, CISCO, Adobe, Red Hat, Oracle, HP, Sun i dr.) i nezavisna certifikacijska tijela za pojedina područja (npr. CompTIA, ECDL, EC-Council, SANS, ISC2 i dr.) te time osiguravaju alat kojim pojedinci potvrđuju svoju stručnost u primjeni određene IT tehnologije. Proizvođači time osiguravaju da se njihova rješenja primjenjuju na očekivani način, a kupci dobivaju garanciju da će ostvariti povrat od investicije u IT rješenja u najkraćem mogućem roku.

Algebra je najveći regionalni centar za testiranja i certifikaciju!

Najveći regionalni ispitni centar otvoren je svima (ne samo polaznicima Algebre) te su osigurani i večernji termini testiranja. U blizini ispitnog centra osiguran je veliki broj parkirnih mjesta, te je osiguran pristup i osobama s invaliditetom. Vrhunska tehnička opremljenost te educirano profesionalno osoblje garancija su vrhunskih uvjeta testiranja!

Kontakt ispitnog centra:

Telefon: 01 2222 133
Email: darko.milosevic@algebra.hr

Certificirani IT profesionalci osim potvrde njihove stručnjaci od treće strane ostvaruju mogućnost stručne pomoći, tehničke podrške, pristupa bazama znanja dostupnim samo certificiranim IT profesionalcima i dr. ovisno o mogućnostima koje osigurava sami certifikacijski autoritet.

Polaganjem više ispita, ovisno o području (tehnologiji) za koje se certificirate, možete ostvariti neku od međunarodno priznatih i cijenjenih certifikacija. Redoslijed 10 najcjenjenijih IT certifikacija se mijenja iz godine u godinu, ali na toj listi uvijek se nađu Microsoft MCITP i MCTS, Cisco CCNA, Red Hat Certified Engineer (RHCE), CompTIA A+/Network+/Security+, PMP za upravljanje projektima, ITIL za upravljanje procesima, Oracle certifikati za programere. Najnovije trendove provjerite na portalima Techrepublic, Computerworld, Foote Partner.

Nekoliko je načina za pripremu polaganje ispita a za pomoć pri pripremi slobodno nas kontaktirajte!

Od specijalističke IT certifikacije izdvajamo: