Algebra event space

Algebra event space

Iskoristi 20% popusta


Algebra event space nalazi se u moderno uređenom prostoru Algebra LAB-a i Visokog učilišta Algebra, na atraktivnoj lokaciji u neposrednoj blizini samog centra Zagreba, na adresi Ilica 242.

Raspolaže s 32 prostorije za najam kapaciteta od 16 do 135 sjedećih mjesta, ukupne površine 1.829m2, raspoređenih u 3 objekta. Riječ je o višenamjenskim učionicama i dvoranama, sa ili bez računala. Uz nastavne prostore osigurani su i prateći prostori lobija, sanitarija i komunikacija – različito prema vrsti i tipu objekta.

Uz najam učionica i dvorana osigurana je tehnička i logistička podrška, usluga čišćenja, mogućnost brendiranja prostora, organizaciju catering i ostalih dodatnih usluga po dogovoru poput usluge fotografiranja i video snimanja ili recepcije.

Algebra event space idealan je prostor za organizaciju konferencija, skupova, sastanaka, panel diskusija, seminara, radionica, press konferencija, prezentacija, promocija, stručnih savjetovanja i slično. Organizirate event i potreban vam je multifunkcionalan moderno uređen prostor? Kontaktirajte nas.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Povećaj font