Pohađaj nastavu internet marketinga s radnog mjesta ili vlastitog doma!

Znaš li da u Algebri možeš pohađati programe obrazovanja i online uživo?  Putem platforme Adobe Connect Algebra ti na online predavanjima osigurava vrhunsku razinu edukacije, stopostotnu mogućnost interakcije s predavačem i drugim sudionicima predavanja.

Upoznaj prednosti online pohađanja nastave!

Svako online predavanje u Algebri se snima te je dostupno polazniku u trajanju od 3 dana nakon samog predavanja.
Tijekom predavanja polaznicima je na raspolaganju tehnička podrška kojoj se mogu obratiti telefonski u svakom trenutku.
Online predavanja započinje uvodnim predavanjem na kojem se polaznici upoznaju sa sustavom, testiraju svoje internetske veze i upoznaju se s predavačem i drugim polaznicima koji će pohađati s njima online nastavu.
Prilikom potpisa ugovora polaznik dobiva slušalice i mikrofon u trajno vlasništvo (headset).
Svakom polazniku na kućnu adresu šalje se Algebrin online paket a uključuje nastavni materijale i ostale pogodnosti poput darova i knjižice s popustima.
U slučaju da nije zadovoljan online formatom polazniku je, unutar vremenskog perioda koji uključuje 5 termina online predavanja (20 sati), omogućen povrat novca.
Uvjeri se sam u kvalitetu online edukacije. Zaviri odmah u jednu Adobe Connect učionicu!


Besplatno preuzmite ogledno

poglavlje priručnika (PDF)

Postani specijalist(ica) internetskog marketinga

Brojne marketinške agencije u Hrvatskoj već imaju ili otvaraju nove odjele koji se bave isključivo internetskim marketingom i potražnja za specijalistima koji posjeduju znanja iz digitalnog marketinga raste iz dana u dan. Internet je isto tako i jedini medij gdje je proteklih nekoliko godina zabilježen rast ulaganja u oglašavanje.
Program obrazovanja za specijalista internetskog marketinga u Algebri priprema polaznike za karijeru u marketingu ili vođenje promocije vlastite tvrtke u 21. stoljeću.

Program sadrži sve što je bitno za uspješno pripremanje, vođenje i analiziranje online promotivnih kampanja

Program obrazovanja sadrži 5 modula:

 • Uvod u marketing i  komunikacijsku kreativnost
 • Marketinško planiranje i produkcija web sjedišta
 • Društvene mreže i online odnosi s javnošću
 • Google Adwords i servisi u internetskoj promociji
 • Google Analytics i optimizacija Internet kampanja

u kojima svaki od polaznika, na osobnom web projektu, postavlja, prati i analizira online promotivne nastupe. Ukupno trajanje programa od čak 160 školskih sati, osigurava da se sve navedene teme obrađuju detaljno.

Poseban naglasak programa obrazovanja je na Google alatima i servisima (Google AdWords i Google Analytics) u trajanju od 48 školskih sati, za što su nastavni plan kreirala dva certificirana Google trenera, kakvih je na svijetu tek stotinjak.

Postoji barem pet jedinstvenih razloga zašto postati specijalist za internetski marketing – u Algebri

 1. Vrhunski predavači s dokazanim rezultatima u praksi
 2. Rad na stvarnom (live) web-projektu od nule do gotovog proizvoda, a zatim kontinuirano online marketinško djelovanje
 3. Velik broj uključenih radionica u sami proces nastave – rad na računalima
 4. Sponzorirani budžet za online oglašavanje (Google AdWords) koji polaznicima omogućava Algebra + dodatnih 105 kn na prepaid  kartici OTP banke za pokretanje prve AdWords kampanje.
 5. Praktičan rad na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, YouTube)

Tijekom programa obrazovanja za specijalista internetskog marketinga polaznici uče kako voditi internetske kampanje, oglašavati se putem Google AdWords platforme, voditi uspješan SEO i SEM. Osim toga, upoznaju se s tehnologijama digitalnih kampanja, te uče kako prepoznati i čitati bitne informacije iz alata Google Analytics, voditiCommunity Management (Facebook, Twitter), newsletter kampanje (MailChimp), online odnose s javnošću i još mnogo toga.

Posebnost ovog programa je ta da se radi na stvarnim, live web projektima koje polaznici razvijaju od samog početka, uz sponzorirani budžet za online oglašavanje, a predaju im među ostalim i Google certificirani treneri kakvih je u svijetu tek stotinjak, a u Algebri čak dvoje.

Upišite zvanje u e-radnu knjižicu

Po završetku predavanja i polaganja ispita polaznici stječu novo zvanje – specijalist/ica internetskog marketinga koje se upisuje u e-radnu knjižicu.

Online nastava - UŽIVO

Znaš li da u Algebri možeš pohađati programe obrazovanja i online uživo? Putem online platforme Algebra ti na online predavanjima osigurava vrhunsku razinu edukacije
 • Za praćenje online nastave uživo dovoljno je pristupiti računalu, mobitelu ili tabletu s internetskom vezom.
 • Svakom polazniku na kućnu adresu dostavlja se Algebrin online paket koji uključuje nastavni materijale i ostale pogodnosti poput darova.
 • Postani vrhunski stručnjak iz udobnosti doma, ureda ili s plaže!