Besplatni ispiti samoprocjene znanja o IT sigurnosti

U sklopu suradnje s Logical Operations pripremili smo besplatne ispite za samoprocjenu znanja koji će vam pomoći pobliže odrediti razinu znanja i svijesti vaših zaposlenika, ali i vas samih, o prijetnjama koje vrebaju u IT svijetu. Ovi ispiti pomoći će vam kvalitetnije procijeniti nužnost investicije u edukaciju iz područja IT sigurnosti.

  • CFR Readiness Test namijenjen je IT stručnjacima koji žele provjeriti vlastito znanje o IT sigurnosti i sigurnosnim principima. Ovaj ispit polaže se na engleskom jeziku.
  • CyberSAFE Readiness Test namijenjen je svima koji u svom svakodnevnom radu koriste računalo ili neki drugi pametni uređaj. Svrha ovog ispita je pomoći u samoprocjeni znanja i svjesnosti o IT sigurnosti. Ovaj ispit moguće je polagati na hrvatskom ili engleskom jeziku.

Ispiti za samoprocjenu znanja polažu se putem Algebrinog myQtest ispitnog sustava, bez potrebe za osobnim dolaskom u ispitni centar. Polaganje ovih ispita je besplatno.

Zašto ispit samoprocjene znanja?

  • ispiti prilagođeni svim razinama predznanja
  • polaganje ispita putem myQtest online sustava
  • mogućnost grupne prijave i uvida u grupne rezultate
  • CyberSAFE Readiness Test dostupan na hrvatskom i engleskom jeziku
  • polaganje je potpuno besplatno

Security Readiness Test

Američka tvrtka sa sjedištem u Kaliforniji, Cisco je najveći svjetski proizvođač mrežne i telekomunikacijske opreme, a u svom uslužnom portfelju imaju i jedan od najrazvijenijih i u industriji najbitnijih certifikacijskih programa u području računalnih mreža i telekomunikacija – Routing and Switching. Iz područja mrežne sigurnosti nude čak dva različita smjera – Security i Cyber Ops.

Saznajte više…

International Council of E-Commerce Consultants, poznatije pod imenom EC-Council, sa više od 200 tisuća certificiranih stručnjaka jedno je od najbitnijih tijela za tehničku certifikaciju u području informacijske sigurnosti koje djeluje u 145 zemalja diljem svijeta, i utemeljitelj su svjetski poznatog certifikacijskog programa za etičko hakiranje – CEH.

Saznajte više…

(ISC)² je neprofitna organizacija i jedan od lidera u edukaciji i certifikaciji stručnjaka u području informacijske sigurnosti. (ISC)2 CBK® je pregled tema relevantnih za informacijsku sigurnost kojim su definirani globalni industrijski standardi. Njihov najpoznatiji certifikacijski program je CISSP® – Certified Information Systems Security Professional.

Saznajte više…

Jedan od najvećih globalnih ponuditelja nastavnih materijala za IT edukaciju, Logical Operations, utemeljitelj je i dva certifikacijska programa iz područja IT sigurnosti kojima pokrivaju edukaciju i certifikaciju krajnjih korisnika bez posebnih IT predznanja, te IT stručnjaka čija je zadaća odmah reagirati na cyber napade, ukoliko se dogode. Dugogodišnji su partner s velikim svjetskim vendorima IT edukacije i certifikacije, kao što su Cisco, CompTIA, IBM i dr.

Saznajte više…