Naslovnica

Certifikacijski seminari – anketa

Jeste li znali da prema nizu recentnih istraživanja edukacija djelatnika predstavlja jedan od ključnih čimbenika osobnog razvoja pojedinca i poslovnog napretka svake organizacije? Studije također pokazuju da je ključno pažljivo odabrati vrstu edukacije kao i instituciju koja će je provoditi kako bi ostvarili što brži povrat investicije. Algebra već 21 godinu ulaže u razvoj ponude edukacija i kvalitetu predavača, a da bi mogli nastaviti u tom smjeru, potrebna nam je vaša pomoć. Molimo vas, odvojite minutu vremena za našu kratku anketu.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font