IT edukacija

Nudimo Vam usluge IT edukacije prilagođene potrebama korisnika i s primjerima iz poslovne prakse klijenta.

Vendori

Microsoft

Kao vodeći Microsoft Learning Partner s Gold statusom u regiji, Algebra već 20 godina prati razvoj Microsoftovog odjela obrazovanja i certifikacije te edukacijske modele na međunarodnom tržištu.

Red Hat

Red Hat je vodeći svjetski proizvođač rješenja baziranih na otvorenom kodu (open source), namijenjenih tvrtkama svih veličina i industrija te najveći distributer Linux operativnih sustava.

Oracle

S više od 20 godina iskustva u edukaciji u području administracije i razvoja baza podataka (DBA & DBD), predlažemo standardne i prilagođene treninge temeljene na Oracle tehnologji.

Java

Java je treći najpopularniji programski jezik na svijetu, nudi širok spektar mogućnosti zapošljavanja, a potražnja za Java developerima raste iz dana u dan.

AWS

AWS edukacija gradi vašu kompetentnost, samopouzdanje i vjerodostojnost kroz praktične vještine u oblaku koje vam pomažu inovirati i graditi budućnost.

Cisco

Algebra u suradnji s drugim Cisco Learning Partnerima nudi cjelokupan program Cisco specijalističke edukacije.

 

 

VMware

VMware je, na svjetskoj razini, jedna od vodećih platformi za virtualizaciju, a Algebra je već 10 godina ponosni VMware training partner.

EC Council

EC-Council je globalni lider za IT Security – Informacijsku sigurnost, sigurnost mreže, računalnu sigurnost i Internet Security certifikaciju i osposobljavanje.

Comptia

Algebra nudi edukaciju za Security+ certifikat, jedan od najtraženijih certifikata iz područja IT sigurnosti.

ISC2

(ISC)2 je globalni leader u certificiranju i educiranju profesionalaca informacijske sigurnosti prepoznat kao Gold Standard certifikacija.

Python

Python je moćan, fleksibilan programski jezik koji se može koristiti za razvoj web aplikacija, za kreiranje igrica i još puno toga.

CertNexus

CertNexus je vendor-neutral certifikacijsko tijelo koje kroz partnersku mrežu poslovnim stručnjacima i IT profesionalcima nudi znanje na području nadolazećih tehnologija