Blended i SMART Blended edukacija

  • Vrhunski treneri s bogatim iskustvom
  • Službeni nastavni materijal
  • Video materijal na hrvatskom jeziku

Blended i SMART Blended edukaciju čini niz online treninga koji uključuju službeni nastavni materijal i certifikacijske ispite, video materijal na hrvatskom jeziku, praktične vježbe u pripremljenoj okolini i nastavu uz interakciju s predavačem u realnom vremenu kroz demonstracije u živo, dodatna pojašnjenja, primjere iz prakse i zajedničko rješavanje vježbi ili Q&A sesije.

Blended programi u ponudi Algebre

Blended format učenja sastoji se od službenih nastavnih materijala i certifikacijskih ispita te video materijala na hrvatskom jeziku koji prate službeni nastavni materijal. Polaznici vježbe provode u unaprijed pripremljenoj okolini uz mogućnost neograničenog online pristupa u trajanju od 180 dana. Ovaj proces učenja mentoriraju naši stručnjaci, certificiranih treneri s bogatim iskustvom u praksi, kroz početnu radionicu za orijentaciju te Q&A sesije koje se održavaju jedanput tjedno u trajanju od 90 minuta.

SMART Blended programi u ponudi Algebre

SMART Blended format učenja sastoji se od službenih nastavnih materijala i certifikacijskih ispita te video materijala na hrvatskom jeziku koji prate službeni nastavni materijal. Polaznici vježbe provode u unaprijed pripremljenoj okolini uz mogućnost neograničenog online pristupa u trajanju od 180 dana. Ovaj format učenja provode i mentoriraju naši stručnjaci, certificiranih treneri s bogatim iskustvom u praksi, kroz početnu radionicu za orijentaciju te online nastavu u živo koje se održava dva puta tjedno u trajanju od 90 do 145 minuta.

 

Blended programi

SMART programi