Cisco

Cisco

Iskoristi 20% popusta

  • USP1
  • USP1
  • USP1
Algebra u suradnji s drugim Cisco Learning Partnerima nudi cjelokupan program Cisco specijalističke edukacije. Cisco certifikati su godinama među cijenjenim i traženim certifikatima iz područja informacijsko-komunikacijskih tehnologijama, a polažu se u ovlaštenim Pearson VUE ispitnim centrima poput Algebra Testnog centra.

Kroz Cisco Networking Academy programe polaznici stječu znanja i vještine s područja mrežnih tehnologija i mrežne sigurnosti, od početničke (associate) do profesionalne (professional) razine, i to u dva smjera:

  • Routing and Switching (CCNA i CCNP)
  • Security (CCNA)

Svi programi verificirani su od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te je stečeno zvanje moguće upisati u e-RK (ERPS).
Uz stečeno zvanje, polaznici imaju mogućnost steći i međunarodno priznate specijalističke IT certifikate.

 

Cisco Networking Academy

Cisco Networking Academy je inovativna globalna edukacijska inicijativa koja polaznicima daje znanja i vještine u području informacijskih i komunikacijskih tehnologija, pokrenuta i potpomognuta od tvrtke Cisco Systems. Program danas obuhvaća preko 12.000 akademija u više od 165 zemalja širom svijeta (preko 2 milijuna polaznika akademija u svijetu od 1997. godine).