Image for Cloud Skills Week
Naslovnica

Cloud Skills Week

Cloud Skills Week

Iskoristi 20% popusta

Za transformaciju poslovanja i života općenito ključni smo mi, ljudi. Ono što znamo i kako znamo raditi, naše vještine. Tehnologija je poluga kojom osnažujemo svoje znanje i olakšavamo postizanje ciljeva. Ključna platforma koja pokreće promjene koje zovemo četvrtom industrijskom revolucijom temelji se na Cloud tehnologijama. Vještine korištenja Cloud tehnologija ključne su za razvoj inovativnih rješenja koja će obilježiti transformaciju svijeta oko nas.

Uvjerite se u to na jedinstvenom Cloud Skills Weeku, nizu događanja kojima vam želimo predočiti važnost obrazovanja i stjecanja znanja i vještina o Cloud tehnologijama.

Cloud Skills Week u organizaciji Algebre održat će se 16. – 19. veljače 2021., a dio je globalne turneje C3 Global Cloud Skills v-Tour u organizaciji LLPA (Leading Learning Partners Association), udruženja koje objedinjuje 32 edukacijske organizacije s poslovnicama u ukupno 55 zemalja.
PRIJAVITE SE

Što uključuje hrvatski Cloud Skills Week?

U sklopu Cloud Skills Week događanja omogućujemo vam besplatno sudjelovanje na konferenciji i radionicama posvećenim Cloud tehnologijama, te sudjelovanje na globalnom natjecanju u poznavanju Cloud tehnologija Cloud Skills Cup. Zbog epidemioloških preporuka družit ćemo se virtualno, a na vama je samo da se prijavite, odnosno rezervirate svoje online mjesto.

Zašto se prijaviti?

Jer je Cloud danas sve, u što ćete se uvjeriti i na našoj konferenciji, jer ćete o Cloudu nešto praktično i naučiti na Algebrinim online radionicama gdje ćete kao sudionik dobiti službeni MOC materijal (Microsoft Official Course), a ako se u lokalnom natjecanju pokažete najbolji, nagradit ćemo vas te ćete dobit priliku sudjelovati na globalnoj razini natjecanja gdje vas također očekuje vrijedna nagrada.

Saznajte više o pojedinoj aktivnosti Cloud Skills Weeka na ovoj stranici, te se prijavite na ono što vas najviše zanima, naravno može i sve!

PRIJAVITE SE

Sponzori