Cloud Skills Cup – online natjecanje


Cloud Skills Cup (16. 2. – 16. 3. 2021.)

Testirajte svoje znanje iz područja Cloud tehnologija i dokažite da ste najbolji, jer cijenimo vaše znanje i nagrađujemo ga!

O čemu je riječ?

O online natjecanju u poznavanju Cloud tehnologija koje se na inicijativu  LLPA (Leading Learning Partners Association) provodi globalno u u 3 kategorije – Cloud, Data&AI i Developer Professional.

Najbolji natjecatelj predstavljat će Hrvatsku na svjetskom prvenstvu – C3 Global Cloud Skills Cup u lipnju 2021., gdje će imati priliku osvojiti nagradni paket u vrijednosti od 2.400 USD. Algebra će vas nagraditi i kao hrvatskog pobjednika natjecanja – Amazon bonom u iznosu od 100 dolara, a drugi i trećeplasirani natjecatelj dobit će Algebrinu majicu po želji. Nagrade za hrvatski dio natjecanja vrijede za sve tri kategorije.


PRIJAVITE SE

KAKO IZGLEDA KVIZ?

Na raspolaganju su vam 3 kviza u tri različite kategorije – Cloud Professional, Data&AI Professional i Developer Professional. Riječ je o online klikalici s pitanjima koja se rješava u 5 minuta. Natjecatelj koji najbrže ponudi najviše točnih odgovora je pobjednik.

KAKO I TKO SE MOŽE PRIJAVITI

Budući da se tražimo lokalne pobjednike, kvizu mogu pristupiti hrvatski građani i građanke. Kvizu možete pristupiti samo jednom, a prijaviti se možete na sve tri kategorije. Ispunite obaveznu prijava na stranici i sve detalje dobit ćete na mail. Rješavanje samog kviza bit će omogućeno u periodu od 16. 2. – 16. 3. 2021.

Sretno!
PRIJAVITE SE