Pridružite nam se 3. 2. 2022. od 12:00 sati na besplatnom online događanju – ITIL4 Executive Overview.

Pridružite nam se 3. 2. 2022. od 12:00 sati na besplatnom online događanju – ITIL4 Executive Overview.

Iskoristi 20% popusta

POPUNJENO!

Pridružite nam se 3. 2. 2022. od 12:00 sati na besplatnom online događanju – ITIL4 Executive Overview.

Što je ITIL®

ITIL® pruža organizacijama najbolju praksu za IT Service Management (ITSM) i više od 30 godina vodi ITSM industriju smjernicama, treninzima i certifikacijom. ITIL® nije standard, već okvir najboljih praksi (best practice framework ) upravljanja IT uslugama ( IT Service Management) koju koriste tvrtke iz privatnog i javnog sektora. Njegova primjena je široka, jer većina današnjih usluga je potpomognuta ili se oslanja na razna IT rješenja. Omogućuje IT timovima važnu ulogu u široj poslovnoj strategiji, te pruža holistički end to end pristup integrirajući prakse kao što su Lean, Agile i DevOps.

Zašto sudjelovati na webinaru

Niste sigurni upravljate li IT organizacijom i uslugama ili one vama? Promjene su uglavnom implementirane uspješno, ali ne znate kako se to (čudo) dogodilo, a o financijskom aspektu ili zadovoljstvu korisnika da i ne pričamo. Digitalizacija, agilnost u upravljanju IT uslugama… su nešto što će kod vas jednog dana doći na red, ili?

Ne lutajte, pridružite nam se na besplatnom webinaru koji će vam pokazati kako ITIL® može doprinijeti vašoj organizaciji, neovisno o njezinoj veličini i kojoj branši pripada.

ITIL® je nastao u praksi, pruža smjernice za učinkovitije i kvalitetnije poslovanje, te daje odgovore na sva pitanja s početka ove priče, ali i puno više od toga.

Sadržaj webinara

12:00 – 12:10 Uvod
12:10 – 14:00
  1. Što je ITIL4 i osnove IT Service Managementa (ITSM)
  2. Evolucija profesionalizma u IT-u i upravljanju uslugama
  3. Customer journey iz perspektive klijenta i davatelja usluge
14:00 – 14:10 Stanka
14:10 – 16:00
  1. ITSM praksa i end-to-end lanac vrijednosti
  2. High Velocity IT
  3. ITIL4 certifikacijska shema
  4. Pitanja i odgovori

Tko će vam predavati?

Branimir Valentić ima više od 20 godina iskustva u upravljanju IT-em i IT uslugama (ITSM, IT Service Management) na projektima u Hrvatskoj i inozemstvu, za tvrtke različitih veličina i industrijskih grana. Njegovo široko, praktično i duboko iskustvo obuhvaća konzalting, edukaciju (ITIL) i implementaciju alata, procesa i ITSM organizacije. Akreditiran je ITIL® trener, a posjeduje ITIL® Ekspert i ITIL4 Managing Professional certifikate.

Svim polaznicima webinara osigurali smo:

20% popusta na trening ITIL® 4 Foundation koji će se održati u terminima od 14. 2 .2022. i od 4. 4. 2022. Popust je moguće ostvariti upisom i uplatom do 28. 2. 2022.