LevelUP! Microsoft Skills Week

LevelUP! Microsoft Skills Week

Iskoristi 20% popusta


Uključite se u program koji osigurava sustavni pristup razvoju i potvrđivanju vještina koje su skalabilne i održive za pojedince i tvrtke!

Registrirajte se za LevelUP! Microsoftov Skills Week i pohađajte stručnu edukaciju iz osnova novih Microsoftovih tehnologija. Ova jedinstvena ponuda uključuje probni certifikacijski ispit, službeni certifikacijski ispit, jednodnevni trening u cilju pripreme za certifikacijski ispit, pristup digitalnoj platformi za učenje s dodatnim nastavnim materijalima za samoučenje, orijentacijsku radionicu i digitalni bedž.


KAKO SUDJELOVATI?

Treninzi koje možeš pohađati u sklopu LevelUP! Microsoft Skills Week ponude

Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu!

Ova jedinstvena ponuda omogućuje vam besplatnu edukaciju i certifikaciju:

  • probni certifikacijski ispit MeasureUp Practice Test
  • službeni certifikacijski ispit Microsoft Certification Exam za one koji su dobili digitalni bedž
  • jednodnevni trening u cilju pripreme za certifikacijski ispit
  • pristup digitalnoj platformi za učenje s Microsoftovim nastavnim materijalima za samoučenje
  • orijentacijsku radionicu
  • digitalni bedž za one koji su sudjelovali na jednodnevnom treningu u cilju pripreme za certifikacijski ispit

Broj certifikacijskih ispita je ograničen, a ispiti su osigurani samo onima koji sudjeluju u svim elementima ove ponude (orijentacijska radionica, jednodnevni trening), stoga požurite i registrirajte se za svoj trening.

Jedna osoba može se prijaviti za više jednodnevnih treninga, ali ostvaruje pravo na samo jedan službeni certifikacijski ispit Microsoft Certification Exam.

Probni certifikacijski ispit, službeni certifikacijski ispit i nastavni materijal za samoučenje su na engleskom jeziku, a orijentacijska radionica i jednodnevni trening održavaju se na hrvatskom jeziku.

*U cilju provedbe edukacije i certifikacije osobni podaci polaznika (ime, prezime, email adresa) bit će podijeljeni s organizacijama LLPA  i Microsoft .