Često postavljana pitanja

Često postavljana pitanja

Iskoristi 20% popusta


Koliko dugo traje program i kada započinju organizirane grupe?

Program traje dva do tri mjeseca nakon čega u roku od jedne godine po završetku programa pristupate polaganju certifikacijskih ispita, a organizirane grupe započinju jedan puta kvartalno.

Koliko traje trening u Mentoriranom formatu?

Trajanje treninga u Mentorirano formatu ovisi o njegovom trajanju u klasičnom formatu. Uz dnevnu dinamiku od dva sata i učenje pet dana u tjednu predviđamo da treninzi traju od 2,5 do 4 tjedna. Imajte na umu da svatko uči svojom dinamikom, ali Q&A sesije i online nastava u živo imaju definirani raspored poznat svima na početku svakog programa.

Kako se mogu prijaviti?

Odaberite željenu Mentorirano ili Mentorirano+ edukaciju, kliknite na nju i ispunite ponuđenu prijavnicu. Pobrinut ćemo se za registraciju na platformi i proslijediti vam sve dodatne informacije.

Moram li se pridržavati predloženog redoslijeda?

To je naša čvrsta preporuka jer Q&A sesije i online nastava u živo imaju definirani raspored poznat svima na početku svakog programa.

Koliko dugo imam vremena za tečaj?

Pristup edukacijskoj platformi kroz koju su dostupni video materijali na hrvatskom jeziku koji prate službeni nastavni materijal i pristup službenim praktičnim vježbama (labovima) osiguran je 180 dana.

Koje tehničke uređaje trebam?

Stolno računalo i pristup internetu.

Jesu li potrebni posebni softver ili usluge za oblak?

Ne, sve potrebno za uspješno učenje osigurati će ti Algebra kroz Mentorirano i Mentorirano+ formate.

Koja su predznanja potrebna?

Ista ona koja se preporučaju za svaki pojedini program, a opisana su unutar opisa programa.

Što dobijem nakon završetka cjelokupnog programa?

Po završetku programa i polaganju certifikacijskog ispita ili certifikacijskih ispita Microsoft ili Red Hat će vam dodijeliti pripadajući certifikat (Microsoft Certified: Azure Administrator Associate, Microsoft Certified: Data Analyst Associate, Red Hat Certified System Administrator ili Red Hat Certified Engineer). Certifikat je vjerodajnica koju možete podijeliti s poslodavcima i na svojim digitalnim profilima.

Kako se Mentorirano i Mentorirano+ programi razlikuju od klasičnog formata održavanja nastave?

Mentorirano i Mentorirano+ programi su svojim sadržajem, nastavnim materijalom, praktičnim vježbama (labovima), standardima koje propisuje vendor i pravilima struke koja se primjenjuju u provedbi nastave identičnim klasičnom formatu. Mentorirano i Mentorirano+ formati osiguravaju usvajanje znanja i vještina kroz samoučenje koje je podržano od stručnih i certificiranih trenera, a osigurano kroz video materijal na hrvatskom jeziku koji prati službeni nastavni materijal.