Komponente

Komponente

Iskoristi 20% popusta


Početna radionica za orijentaciju

Na ovoj radionici dobit ćeš korisne savjete od mentora kako se kretati platformom za učenje, tehnički pregled i praktični vodič o tome kako najbolje pristupiti i uspješno savladati edukacijski program.

Orijentacijske radionice odvijaju se prije početka programa, u kasnim popodnevnim ili večernjim satima, online u živo.

Q&A sesije

Tijekom svakog treninga u svakom pojedinom edukacijskom programu u Mentoriranom formatu učenja, organiziramo nekoliko Q&A sesija tijekom kojih će mentor odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći u specifičnim izazovima s kojima se možete susresti tijekom edukacije. Na kraju Q&A sesije mentor će predstaviti sljedeću cjelinu.

Q&A sesije odvijaju se tijekom održavanja programa jedanput tjedno u trajanju od 90 minuta, u kasnim popodnevnim ili večernjim satima, online u živo.

Online nastava u živo

Tijekom svakog treninga u svakom pojedinom edukacijskom programu u Mentoriranom+ formatu učenja, organiziramo online nastavu u živo u trajanju od 50% satnice predviđene službenim treningom. Za vrijeme online nastave u živo mentor u svojstvu predavača/trenera s polaznicima prolazi sve praktične vježbe na način da kroz demonstraciju u živo (engl. live demo) prikaže rješavanje problema, a potom korak po korak sa svim polaznicima zajednički rješava svaki zadatak. Opisanim pristupom jamčimo da ćete riješiti sve zadatke/praktične vježbe predviđene službeni treningom, a dodatno će mentor s vama podijeliti svoja iskustva iz prakse, tips and tricks i ostale zlata vrijedne sitnice koje ćete teško prikupiti na drugim mjestima.

Online nastava u živo odvija se tijekom održavanja programa dva puta tjedno u trajanju od 90 do 145 minuta, u kasnim popodnevnim ili večernjim satima, online u živo.