Microsoft

  • Microsoft Learning Partner of the Year Award 2014
  • Sve Microsoft tehnologije uključujući DevOps i Azure
  • Certificirani predavači s bogatim iskustvom

Kao vodeći Microsoft Learning Partner sa Gold statusom u regiji, Algebra pozorno prati razvoj Microsoftovog odjela obrazovanja i certifikacije te edukacijske modele na međunarodnom tržištu. Naši vodeći predavači su nositelji prestižne Microsoft MVP (Most Valuable Professional) titule, a karijerni savjetnici često jedine osobe iz Hrvatske koje su prisutne na Microsoft partnerskim konferencijama.

Microsoft Training & Certification odjel vrlo blisko surađuje s razvojnim timovima unutar tvrtke kako bi razvili Microsoft Official Course. Ovaj visokokvalitetan nastavni materijal oblikovan je tako da precizno predočava situacije iz stvarnog života.

Microsoft Official Course (MOC) edukaciju izvode partneri sa kompetencijom Microsoft Learning prema originalnim nastavnim materijalima, a seminare vode isključivo certificirani predavači – Microsoft Certified Trainers (MCT). Stručnjaci s MCT titulom profesionalni su instruktori – predavači s radnim iskustvom u razvoju, primjeni i podršci jednog ili više Microsoftovih proizvoda. Kroz MOC seminar se u vrlo kratkom vremenu stječe količina znanja usmjerena na primjenu određenog Microsoftovog alata s kojim se želite detaljno upoznati.

Microsoft akademije

Naše akademije pripremaju Vas za prestižne Microsoft certifikacije. Temelje se na MOC seminarima, a ovisno o programu, u paket su uključene konzultacije za pripremu za certifikaciju, probni ispiti MeasureUp, certifikacijski ispiti u Prometric ispitnom centru, hands on labovi sa simulacijma realnih problema i zadataka.

Saznajte više

Microsoft Official Courses

Microsoft Training & Certification odjel vrlo blisko surađuje s razvojnim timovima unutar tvrtke kako bi razvili Microsoft Official Course. Ovaj visokokvalitetan nastavni materijal oblikovan je tako da precizno predočava situacije iz stvarnog života.

Saznajte više

Microsoft Role-based certifikacija

Steknite certifikaciju temeljenu na ulogama koja pokazuje da držite korak s današnjim tehničkim trendovima i zahtjevima. Osposobite se, dokažite svoju stručnost poslodavcima i vršnjacima, budite prepoznati i steknite prilike kakve zaslužujete.

Saznajte više