Image for VMware
Naslovnica

VMware

VMware

Iskoristi 20% popusta

  • Certificirani predavači s bogatim iskustvom.
  • VMware trening centar već više od 10 godina.
  • Široka ponuda službenih VMware treninga.
VMware je, na svjetskoj razini, jedna od vodećih platformi za virtualizaciju, a Algebra je već 10 godina ponosni VMware training partner. Virtualizacija drastično poboljšava efikasnost i dostupnost resursa i poslovnih aplikacija u organizaciji, a upotrebom virtualne infrastrukture korisnici štede 50-70% na ukupnim IT troškovima konsolidacijom raspoloživih resursa i isporukom visoko dostupnih strojeva.

Virtualizacija omogućava pokretanje više virtualnih mašina na jednom fizičkom računalu uz dijeljenje resursa tog jednog računala u različitim okruženjima. Svaka virtualna mašina može pogoniti različiti operativni sustav i različite aplikacije na istom fizičkom računalu.

Unaprijedite svoje poslovanje virtualizacijom

Virtualizacija dramatično poboljšava efikasnost i dostupnost resursa i poslovnih aplikacija u organizaciji. Interni hardverski resursi nisu u potpunosti iskorišteni u modelu “jedan server, jedna aplikacija” i IT administratori provode previše vremena u održavanju servera umjesto na poboljšanja infrastrukture i IT usluga. Virtualna infrastruktura isporučuje resurse, aplikacije, pa čak i servere, kada i gdje su potrebni. Upotrebom virtualne infrastrukture, korisnici tipično štede 50-70% na ukupnim IT troškovima konsolidacijom raspoloživih resursa i isporukom visokodostupnih strojeva. Primjenom virtualne infrastrukture ostvaruju se konkretni rezultati, npr:

  • 60-80% stopa iskorištenja za x86 servere (porast sa 5-15% u odnosu na nevirtualizirana računala)
  • smanjenje troškova više od 3.000 USD godišnje po svakom virtualiziranom opterećenju
  • mogućnost snabdjevanja nove poslovne aplikacije u minutama umjesto u danima ili mjesecima
  • 85% poboljšanje u vremenu povrata sustava u funkciju zbog neplaniranog downtimea

Seminari