LevelUP! Microsoft Skills Week

LevelUP! Microsoft Skills Week

Iskoristi 20% popusta


Uključite se u program koji osigurava sustavni pristup razvoju i potvrđivanju vještina koje su skalabilne i održive za pojedince i tvrtke!

Registrirajte se za LevelUp! Microsoftov Skills Week i pohađajte stručnu edukaciju iz osnova novih Microsoftovih tehnologija. Ova jedinstvena ponuda uključuje probni certifikacijski ispit, službeni certifikacijski ispit, jednodnevni trening u cilju pripreme za certifikacijski ispit, pristup digitalnoj platformi za učenje s nastavnim materijalima za samoučenje i digitalni bedž.


KAKO SUDJELOVATI?

POPUNJENO! Hvala na interesu. Sva mjesta na treninzima su u međuvremenu popunjena!

Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu!

Ova jedinstvena ponuda omogućuje besplatnu edukaciju za sve, a za neke i besplatnu certifikaciju:

  • probni certifikacijski ispit MeasureUp Practice Test (osigurali smo 100 probnih certifikacijskih ispita)
  • službeni certifikacijski ispit Microsoft Certification Exam (osigurali smo 20 certifikacijskih ispita)
  • jednodnevni online trening u cilju pripreme za certifikacijski ispit (mjesto je osigurano svima koji su se prijavili)
  • pristup digitalnoj platformi za učenje s Microsoftovim nastavnim materijalima za samoučenje u trajanju do 31. 12. 2021. (pristup je osiguran svima koji su se prijavili)
  • digitalni bedž za one koji su sudjelovali na jednodnevnom online treningu u cilju pripreme za certifikacijski ispit

Osigurali smo 100 probnih certifikacijskih ispita MeasureUp Practice Test i 20 službenih certifikacijskih ispita Microsoft Certification Exam. Spomenuti ispiti osigurani su onima koji sudjeluju u svim elementima ove ponude (digitalna platforma za samoučenje, jednodnevni online trening) i stoga požurite i registrirajte se jer prednost imaju oni koji su se prijavili ranije. Sve ispite distribuirati ćemo e-mailom u tjednu od 1. 11. 2021.

Pravila i dodatne informacije

Svi elementi ove ponude su u potpunosti besplatni.

Jedna osoba može se prijaviti za više jednodnevnih online treninga, ali ostvaruje pravo na samo jedan probni certifikacijski ispit MeasureUp Practice Test i/ili službeni certifikacijski ispit Microsoft Certification Exam.

Probni certifikacijski ispit, službeni certifikacijski ispit i nastavni materijal za samoučenje su na engleskom jeziku, a jednodnevni trening održava se na hrvatskom jeziku.

Privacy Preference Center