Microsoft

Microsoft

Iskoristi 20% popusta

  • Microsoft Learning Partner of the Year Award 2014 and 2020 as LLPA member
  • Sve Microsoft tehnologije uključujući DevOps i Azure
  • Certificirani predavači s bogatim iskustvom
Kao vodeći Microsoft Learning Partner sa Gold statusom u regiji, Algebra pozorno prati razvoj Microsoftovog odjela obrazovanja i certifikacije te edukacijske modele na međunarodnom tržištu. Naši vodeći predavači su nositelji prestižne Microsoft MVP (Most Valuable Professional) titule, a karijerni savjetnici često jedine osobe iz Hrvatske koje su prisutne na Microsoft partnerskim konferencijama.

Microsoft Training & Certification odjel vrlo blisko surađuje s razvojnim timovima unutar tvrtke kako bi razvili Microsoft Official Course. Ovaj visokokvalitetan nastavni materijal oblikovan je tako da precizno predočava situacije iz stvarnog života.

Microsoft Official Course (MOC) edukaciju izvode partneri sa kompetencijom Microsoft Learning prema originalnim nastavnim materijalima, a seminare vode isključivo certificirani predavači – Microsoft Certified Trainers (MCT). Stručnjaci s MCT titulom profesionalni su instruktori – predavači s radnim iskustvom u razvoju, primjeni i podršci jednog ili više Microsoftovih proizvoda. Kroz MOC seminar se u vrlo kratkom vremenu stječe količina znanja usmjerena na primjenu određenog Microsoftovog alata s kojim se želite detaljno upoznati.

Microsoft akademije

Microsoft akademije

Naše akademije pripremaju Vas za prestižne Microsoft certifikate. Temelje se na MOC seminarima, a mogu biti tehnološki ili role orijentirane. Ovisno o sadržaju i formatu, mogu uključivati konzultacije za pripremu za certifikaciju, probne ispite MeasureUp, certifikacijski ispit u Prometric ispitnom centru, hands-on labove sa simulacijama realnih problema i zadataka, a uvijek se izvode sukladno svim standardima Microsofta i uz službene Microsoft nastavne materijale.

Microsoft Official Courses

Microsoft Official Courses

Microsoft Training & Certification odjel vrlo blisko surađuje s razvojnim timovima unutar tvrtke kako bi razvili Microsoft Official Course. Ovaj visokokvalitetan nastavni materijal oblikovan je tako da precizno predočava situacije iz stvarnog života.

Saznajte više

LevelUP! Microsoft Skills Week

LevelUP! Microsoft Skills Week

Uključite se u program koji osigurava sustavni pristup razvoju i potvrđivanju vještina koje su skalabilne i održive za pojedince i tvrtke!
Registrirajte se za LevelUP! Microsoftov Skills Week i pohađajte stručnu edukaciju iz osnova novih Microsoftovih tehnologija.

Saznajte više