Image for Microsoft
Naslovnica

Microsoft

Kao vodeći Microsoft Learning Partner sa Gold statusom u regiji, Algebra pozorno prati razvoj Microsoftovog odjela obrazovanja i certifikacije te edukacijske modele na međunarodnom tržištu. Naši vodeći predavači su nositelji prestižne Microsoft MVP (Most Valuable Professional) titule, a karijerni savjetnici često jedine osobe iz Hrvatske koje su prisutne na Microsoft partnerskim konferencijama.

Microsoft Certification Roadmap

Microsoft akademije

Naše akademije pripremaju Vas za prestižne Microsoft certifikacije. Temelje se na MOC seminarima, a ovisno o programu, u paket su uključene konzultacije za pripremu za certifikaciju, probni ispiti MeasureUp, certifikacijski ispiti u Prometric ispitnom centru, hands on labovi sa simulacijma realnih problema i zadataka.

Microsoft Official Courses

Microsoft Training & Certification odjel vrlo blisko surađuje s razvojnim timovima unutar tvrtke kako bi razvili Microsoft Official Course. Ovaj visokokvalitetan nastavni materijal oblikovan je tako da precizno predočava situacije iz stvarnog života.

Microsoft Professional Program

Uz pomoć tehnoloških predvodnika kao što su Microsoft, Harvard i MIT kreiran je Microsoft Professional Program pomoću kojeg možeš proširiti tehnička znanja i vještine primjenjive u praksi, potpuno vlastitim tempom.

Microsoft Role-based certifikacija

Steknite certifikaciju temeljenu na ulogama koja pokazuje da držite korak s današnjim tehničkim trendovima i zahtjevima. Osposobite se, dokažite svoju stručnost poslodavcima i vršnjacima, budite prepoznati i steknite prilike kakve zaslužujete.

Dodatni sadržaj