Steknite certifikaciju temeljenu na ulogama koja pokazuje da držite korak s današnjim tehničkim trendovima i zahtjevima. Osposobite se, dokažite svoju stručnost poslodavcima i vršnjacima, budite prepoznati i steknite prilike kakve zaslužujete.

Saznaj više

Microsoft Certified Azure DevOps Engineer

Azure DevOps stručnjaci spajaju ljude, procese i tehnologiju kako bi neprekidno isporučivali vrijedne proizvode i usluge koje ispunjavaju potrebe krajnjih korisnika i poslovnih ciljeva.

Microsoft 365 Certified Enterprise Administrator

Microsoft 365 Enterprise Administrator sudjeluje u evaluaciji, planiranju, migraciji, postavljanju i upravljanju Microsoft 365 usluga. Savladajte ove vještine već danas.

Microsoft 365 Certified Modern Desktop Administrator

Modern Desktop Administrator posjeduje stručnost za postavljanje, podešavanje, osiguravanje, upravljanje i nadgledanje uređaja i klijentskih aplikacija u poslovnom okruženju.

Microsoft Certified Azure Solutions Architect

Savladajte vještine potrebne za kreiranje rješenja na Azureu. Microsoft Azure Solutions Architect mora posjedovati stručnost u računalima, mrežama, pohrani i sigurnosti.

Microsoft Certified Azure Administrator

Azure Administrator je odgovoran za implementaciju, nadgledanje i održavanje Microsoft Azure rješenja, uključujući i glavne usluge povezane uz računalstvo, podatkovnu pohranu, mreže i sigurnost.

Microsoft Certified Azure Developer

Microsoft Azure je računalni oblak za moderno poslovanje. Proširite svoje Azure programerske vještine za ispunjavanje budućih poslovnih potreba s ovom certifikacijom.