PRIDRUŽI SE MOĆNOM SVIJETU ORACLE TEHNOLOGIJE

Možete odabrati Oracle načine ili oblike učenja kako slijedi

Training On Demand (TOD)

Najkvalitetniji online treninzi predvođeni najboljim predavačima. TOD je najpopularniji oblik učenja gdje se edukacija pohađa putem interneta i to 24/7, 90 dana. Ovaj oblik učenja osigurava početak edukacije upravo u trenutku kada je potrebna, u roku od dva – tri dana. Uživajte u treningu kao da ste u učionici, a edukaciju zapravo pratite kada i gdje vam najviše odgovara. Pripremite se za hand-on laboratorijske vježbe uz od instruktora prethodno snimljene labove – demonstracije.

Classroom Training

Klasični trening u učionici je svima dobro poznati oblik učenja. Od predavanja, preko demonstracija do hands-on laboratorijskih vježbi, trening u učionici osigurava dinamično okruženje i izvrsnu interakciju s predavačem i kolegama polaznicima koji dijeli istu ili slično problematiku. Treninzi se održavaju u Algebri (Ilica 242, Zagreb).

Live Virtual Class (LVC)

Interaktivni, online trening u realnom vremenu, pod vodstvom Oracle University eksperata, temeljen na tehnologiji kolaboracije. Vode ga najbolji Oracle predavači, a sadržaj je popraćen i izvođenjem vježbi. LVC je usporediv s klasičnim tečajem u učionici (Classroom Training), ali u ovom obliku učenja Oracle instruktori predavanja izvode u virtualnoj učionici. Tečaj možete pohađati bez obzira gdje se nalazite, a potrebna vam je samo internetska veza.

Self-Study

Samoučenje ili Self-Study treninzi su jednostavni za uporabu. Omogućuju učenje u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu te prema vlastitom ritmu. Polaznici ovih tečajeva uz dodijeljeno korisničko ime i zaporku mogu preuzeti sadržaj tečaja na svoje računalo.

Trening na zahtjev ili po narudžbi je (vjerojatno) najfleksibilnije oblik učenja koji korisniku – naručitelju ostavlja čitav niz mogućnosti za prilagodbu. Od mjesta, preko vremena izvođenja treninga do mogućnosti izrade posebnih sadržaja, spajanja više tečajeva u jedan.
Learning Streams

Ovaj oblik učenja omogućuje godišnju pretplatu na stotine videa u kojima se pojavljuju vodeći Oracle IT stručnjaci i vezu s najboljim Oracle instruktorima. Oracle Learning Streams se kontinuirano ažuriraju i nadograđuju kako bi vaše znanje, vještine i sposobnosti postale i ostale aktualne. Trenutno Oracle Learning Streams svojim sadržajem obuhvaćaju slijedeća tehnološka područja: Oracle Database, Oracle Middleware, Oracle E-Business Suite, Oracle Human Capital Management, Oracle PeopleSoft i Oracle Systems.

Unlimited Learning Subscription

Ovaj model omogućuje kontinuirano učenje za cijeli tim. Oracle Unlimited Learning Subscription uključuje jednogodišnji i neograničeni pristup do svih Training On Demand (TOD) tečajeva, svih Learning Streams, dediciranih hands-on laboratorijskih vježbi i živu vezu s najboljim Oracle instruktorima. Minimalni broj korisnika – polaznika treninga kod istog naručitelja – tvrtke je pet.

Pronađi optimalnu Oracle edukaciju

Niste sigurni koji trening odgovara vašim potrebama? Obratite nam se za stručan savjet i ostale informacije:

Izdvojeno iz rasporeda

Java SE 8 Fundamentals 09.09.2019. – 13.09.2019.,
Oracle Database: Program with PL/SQL Ed2 21.10.2019. – 25.10.2019.
Oracle Database 12c R2: Administration Workshop Ed 3 04.11.2019. – 08.11.2019.
Oracle Database 12c R2: SQL and PL/SQL Fundamentals Ed 11.11.2019. – 15.11.2019.

Oracle certifikati

Certifikacija se provodi i odobrava ovisno o razini certifikata, a na temelju kombinacije položenog ispita i pohađanja treninga te mogućih drugih zadataka. Oracle certifikati su materijalna mjerila iskustva i stručnosti koja će vam pomoći da se istaknete.

Oracle certifikati rasprostranjeni su preko devet tehnoloških stupova i dodatno kroz obitelj i grupaciju proizvoda.

Oracle Certified Associate (OCA) je prvi korak prema postizanju Oracle Certified Professional statusa. OCA certifikat je dokaz da je nositelj opremljen temeljnim znanjem i  vještinama te pruža snažnu osnovu za daljnji razvoj u cilju stručne i samostalne potpore Oracle tehnologije.
Oracle Certified Professional (OCP) status izgrađen je na temeljnim vještinama nositelja OCA certifikata. Oracle Certified Professional ima mogućnost upravljanja određenim područjem Oracle tehnologije i pokazuje visoku razinu znanja i vještina. IT menadžeri često prihvaćaju OCP status kao dokaz kvalifikacije zaposlenika i kandidata za posao.
Oracle Certified Master (OCM) certifikat dokaz je najviše razine znanja, vještina i sposobnosti. OCM može odgovoriti na najteža pitanja i riješiti najsloženije probleme. Oracle Certified Master certifikat potvrđuje sposobnosti kandidata kroz rigorozne performance-based ispite.
Oracle Certified Expert (OCE) status dokaz je kompetencija u specifičnoj, usko orijentiranoj tehnologiji, arhitekturi ili domeni. OCE certifikat je neovisan o tradicionalnoj OCA – OCP – OCM hijerarhiji, ali se često nadograđuje na OCA ili OCP status.
Oracle Certified Specialist (OCS) certifikat je često implementaciji usmjeren certifikat namijenjen primarno Oracle partnerima, ali dostupni svim kandidatima, bili oni partneri ili ne. OCS pruža dokaz o solidnoj razini stručnosti u određenom usko definiranom području. OCS certifikat je neovisan o tradicionalnoj OCA – OCP – OCM hijerarhiji.
The Oracle Certified Junior Associate (OJA) certifikat namijenjen je srednjoškolcima ili studentima koji studiraju računalnu znanost primarno usmjerenu na baze podataka i/ili Java tehnologiju. OJA certifikat je neovisan o tradicionalnoj OCA – OCP – OCM hijerarhiji.

Treninzi po preporuci naših Oracle stručnjaka

Crystal Ball

Data Relationship Management

Disclosure Management

Financial Close Management

Financial Data Quality Management

Hyperion Financial Management

Planning

Profitability Management

Public Sector Planning and Budgeting

Smart View

Strategic Finance