Naslovnica

AI-900: Microsoft Azure AI Fundamentals (ExamPrep Online)

Usvojite osnovna znanja o konceptima umjetne inteligencije i servisima dostupnim u Azureu koji se mogu koristiti za izradu AI rješenja.

Trening pruža osnovna znanja o konceptima umjetne inteligencije (engl. Artificial Intelligence, AI) i servisima dostupnim u Microsoft Azureu koji se mogu koristiti za izradu AI rješenja.

Što ćete naučiti

  1. Describe Artificial Intelligence workloads and considerations.
  2. Describe fundamental principles of machine learning on Azure.
  3. Describe features of computer vision workloads on Azure.
  4. Describe features of Natural Language Processing (NLP) workloads on Azure.
  5. Describe features of conversational AI workloads on Azure.

Kome je namijenjeno

Svima zainteresiranima za usvajanje znanja i vještina o rješenjima koje umjetna inteligencija (engl. Artificial Intelligence, AI) omogućava i uslugama na Microsoft Azureu pomoću kojih je ta rješenja moguće stvoriti. AI inženjerima, podatkovnim znanstvenicima, programerima (engl. AI Engineer, Data Scientist, Developer, Solutions Architect).

Preduvjeti

Općenita znanja iz IT područja. Neki od pojmova obuhvaćenih treningom zahtijevaju osnovno razumijevanje matematike, poput sposobnosti tumačenja grafova. Trening uključuje praktične aktivnosti koje uključuju rad s podacima i kodom, pa će poznavanje temeljnih programskih principa biti korisno. Znanje u Azureu i iskustvo u radu s Azureom nije potrebno.

Nastavni plan

Pregledaj
  1. Introduction to AI
  2. Machine Learning
  3. Computer Vision
  4. Natural Language Processing
  5. Conversational AI

Za koji certifikat te priprema

Trening predstavlja pripremu za polaganje certifikacijskog ispita AI-900: Microsoft Azure Data Fundamentals čijim polaganjem se ostvaruje status Microsoft Certified: Azure AI Fundamentals.