Naslovnica

ITIL® 4 Strategist: Direct, Plan and Improve

Uključeno u nastavu: Certifikacijski ispit, nastavni materijal, (ručak i kava u classroom formatu)

ITIL® 4 Strategist: Direct, Plan and Improve pruža pojedincima praktične vještine nužne za stvaranje IT organizacije na temelju načela learning and improving sa snažnim i učinkovitim strateškim usmjerenjem (eng. strategic direction). Edukacija pokriva utjecaj i učinak Agile i Lean načina rada i način na koji mogu biti iskoristivi unutar organizacije. Osim toga, polaznicimjka će pružiti praktične i strateške metode za planiranje i ostvarivanje kontinuiranog poboljšanja sa potrebnom agilnošću. ITIL® 4 Strategist: Direct, Plan and Improve je univerzalni trening koji se nalazi u oba smjera, ITIL Managing Professional i ITIL Strategic Leader.

Edukacija pokriva utjecaj i učinak Agile i Lean načina rada i način na koji mogu biti iskoristivi unutar organizacije. Osim toga, polaznicimjka će pružiti praktične i strateške metode za planiranje i ostvarivanje kontinuiranog poboljšanja sa potrebnom agilnošću.

Certifikat za koji te ova edukacija priprema: 

  • ITIL® 4 Strategist: Direct, Plan and Improve je univerzalni trening koji se nalazi u oba smjera, ITIL Managing Professional i ITIL Strategic Leader.

Trener:

Accredited ITIL® 4 Strategist: Direct, Plan and Improve training is provided by Itego Element d.o.o., accredited by PeopleCert.
ITIL® is a registered Trade Mark of AXELOS Limited. All rights reserved.

Što ćete naučiti

Edukacija ITIL® 4 Strategist: Direct, Plan and Improve pomoći će vam:
  • razumjeti opseg onoga što treba usmjeriti i/ili planirati i znati koristiti ključne principe i metode usmjeravanja i planiranja u tom kontekstu,
  • razumjeti ulogu upravljanja, rizika i usklađenosti i znati integrirati načela i metode u sustav vrijednosti usluge,
  • razumjeti i znati koristiti ključne principe i metode kontinuiranog poboljšanja za sve vrste poboljšanja,
  • razumjeti i znati koristiti ključne principe i metode komunikacije i upravljanja organizacijskim promjenama za usmjeravanje, planiranje i poboljšanje,
  • razumjeti i znati koristiti ključne principe i metode mjerenja i izvještavanja u smjeru, planiranju i poboljšanju,
  • razumjeti i znati usmjeravati, planirati i poboljšavati tokove vrijednosti i prakse."

Kome je namijenjeno

"Menadžerima svih razina uključenim u oblikovanje smjera i strategije organizacije ili razvijanje tima orijentiranog neprestanom poboljšaju. Continous Improvement Manager, Change Manager, Capacity Manager, IT Operations Manager, Cloud Architect, Enterprise Architect, Service Portfolio Manager, Service Designer, Risk Manager, Information Security and Compliance Manager, Cloud Systems Engineer"

Preduvjeti

Položen certifikacijski ispit ITIL® 4 Foundation.

Nastavni plan

Pregledaj