Naslovnica

Professional in Business Analysis

Business Analysis podržava strateško odlučivanje, izdvajanje, analizu, specificiranje i upravljanje zahtjevima i drugim proizvodnim informacijama te definiratnje benefita i pristupa za mjerenje i ostvarivanje vrijednosti kao i analizu tih rezultata.

Business Analysis se smatra ključnim znanjem i vještinom nužnom za kvalitetan projekt i uspješnu organizaciju. I sam PMI je u svojim istraživanjima uspio povezati Business Analysis s uspješnim projektima - 51 posto projekata koji su finalizirani unutar rokova, 55 posto onih koji su privedeni kraju unutar budžeta i čak 60 posto onih koji su dosegnuli planirane ciljeve i poslovnu namjenu su prepoznali Business Analysis kao nužan "alat" prilikom definiranja projektnih zahtjeva. Svaka organizacija koja ima razvijenu Business Analysis praksu, istu uspješno povezuje sa svojim financijskim performansama.

Što ćete naučiti

 

Kome je namijenjeno

Trening je namijenjen profesionalcima koji se bave poslovnom analizom u pripremi projekata ili rade kao analitičari na projektima te voditeljima projekata u cilju usvajanja novih znanja i vještina koje će im pomoći u svakodnevnom poslu.

Preduvjeti

Nema preduvjeta.

Nastavni plan

Pregledaj
  • Dan 1: Introduction, Business context, Role of BA, Business Analysis Framework
  • Dan 2: Needs assesment, Stakeholder engagements
  • Dan 3: Elicitation, Analysis
  • Dan 4: Analysis, Tracibility and Monitoring
  • Dan 5: Solution evalution