Project Management

Project Management

Iskoristi 20% popusta

  • Više tisuća pojedinaca, voditelja projekata u Hrvatskoj i regiji
  • Edukacija i certifikacija po PMI i IPMA standardima
  • Certificirani predavači s velikim iskustvom
Project management je aplikacija znanja i vještina, alata i tehnika u svrhu kvalitetnog upravljanja projektima. Upravljanje projektima je nastalo u drugoj polovici 20. stoljeća, kada su razvoj tehnologije, konkurencija i globalizacija tržišta natjerali kompanije da razmišljaju i djeluju projektno. Razvijen je prvenstveno iz proizvodno-procesne industrije, vojnih projekata, farmaceutike i građevinarstva, no posljednjih godina mnoge tvrtke se transformiraju iz klasičnih oblika organizacije u moderne, dinamične, projektne organizacije.

Upisivanjem naših seminara polaznici će dobiti osnovna i napredna znanja projektnog managementa. Interaktivnim vježbama u web okružju utvrđivati će se nastavna materija uz simulaciju projektnih procesa u virtualnim projektnim timovima polaznika.

Zašto Project Management?

Tržišna situacija zahtijeva od moderne tvrtke određenu razinu projektnog pristupa u poslovanju te ljude koji to mogu izvršavati. Bez obzira nastoje li zadržati osvojene pozicije ili im je imperativ rast, tvrtke nailaze na poteškoće u upravljanju poslovanjem i resursima. Uvid u stanje svih poslova je često otežano, a samo poslovanje kaotično. Klasična organizacija i disperzirani podaci o poslovanju ne daju pravovremene informacije za upravljanje niti na strateškoj, a niti na operativnoj razini. Nepravovremena informacija, u današnjem okružju, je u pravilu informacija iza koje lako može slijediti loša poslovna odluka.

Upravljanje projektima na razini poduzeća omogućuje izvršnom managementu i svakoj organizacijskoj jedinici efikasnu orijentaciju na izvršenje projekata koji su u suglasju sa strateškim ciljevima tvrtke. Tvrtke koje koriste ove principe u stanju su značajno reducirati troškove poslovanja uz istovremeno povećanje produktivnosti te postići prednosti u odnosu na konkurenciju bržim povratom uloženog kapitala u projekte.

Seminari