Ispitni centar od datuma 25. 05. 2019 kao zadnji dan testiranja do 10. 06. 2019 kao prvi dan testiranja, neće provoditi ispite.Molimo sve korisnike da ne odabiru datume u navedenom periodu kod popunjavanja prijavnice.
NAPOMENA: Ova obavijest odnosi se samo na Ispitni centar Zagreb!

Algebra je najveći regionalni centar za testiranja i certifikaciju!

Najveći regionalni ispitni centar otvoren je svima (ne samo polaznicima Algebre) te su osigurani popodnevni termini testiranja. U blizini ispitnog centra osiguran je veliki broj parkirnih mjesta. Vrhunska tehnička opremljenost te educirano profesionalno osoblje garancija su vrhunskih uvjeta testiranja!

Prijavi se

Kontakt ispitnog centra:

Telefon: 01 2222 133
Email: darko.milosevic@algebra.hr

Certificirani IT profesionalci osim potvrde njihove stručnjaci od treće strane ostvaruju mogućnost stručne pomoći, tehničke podrške, pristupa bazama znanja dostupnim samo certificiranim IT profesionalcima i dr. ovisno o mogućnostima koje osigurava sami certifikacijski autoritet.

Polaganjem više ispita, ovisno o području (tehnologiji) za koje se certificirate, možete ostvariti neku od međunarodno priznatih i cijenjenih certifikacija. Redoslijed 10 najcjenjenijih IT certifikacija se mijenja iz godine u godinu, ali na toj listi uvijek se nađu Microsoft MCITP i MCTS, Cisco CCNA, Red Hat Certified Engineer (RHCE), CompTIA A+/Network+/Security+, PMP za upravljanje projektima, ITIL za upravljanje procesima, Oracle certifikati za programere.

Nekoliko je načina za pripremu polaganje ispita a za pomoć pri pripremi slobodno nas kontaktirajte!

Industrijskom certifikacijom nudi se mogućnost obučenim tehničkim profesionalcima da dokažu i potvrde svoje vještine, iskustvo i stupanj ekspertize u nekom IT području, kroz svjetski priznate certifikate.

Tehničku certifikaciju danas nude svi vodeći proizvođači softvera i hardvera (npr. Microsoft, CISCO, Adobe, Red Hat, Oracle, HP, Sun i dr.) i nezavisna certifikacijska tijela za pojedina područja (npr. CompTIA, ECDL, EC-Council, SANS, ISC2 i dr.) te time osiguravaju alat kojim pojedinci potvrđuju svoju stručnost u primjeni određene IT tehnologije.

Proizvođači time osiguravaju da se njihova rješenja primjenjuju na očekivani način, a kupci dobivaju garanciju da će ostvariti povrat od investicije u IT rješenja u najkraćem mogućem roku.

Prijavi se

Međunarodni ispitni centar

Napomena: Međunarodni ispitni centar za gore navedene ispitne organizacije promijenio je adresu.
Nova adresa je Maksimirska 58a na prvom katu.

Obrazac za prijavu testiranja i certifikacije

Prije ispunjavanja prijavnice, provjerite raspored održavanja ispita.

Poštovani, na ovoj stranici možete zakazati termin za ispit kojim se stječe industrijski certifikat a koji se održavaju preko Person VUE ispitne organizacije.

Molimo da dolje navedenim padajućim izbornicima definirate potrebno kako bi prijava bila uspješna.  Radni dani centra su iskazani na vrhu same prijavnice sa desne strane pa molimo kod definiranja datuma da unesete odgovarajući. Datumi za Split, Osijek i Rijeku su unaprijed definirani u samoj prijavnici pa molimo da pomoću padajućih izbornika odaberete odgovarajući termin.

Navedeni datum nije radni dan ispitnog centra

Molimo pogledajte raspored

  • Ponedjeljak – termin u 09:00
  • Srijeda – termin u 13:00
  • Subota – termin u 09:00

Raspored međunarodnog ispitnog centra Algebra u gradovima: