Image for Algebra otvorila poslovnicu u Varaždinu!
Naslovnica

Algebra otvorila poslovnicu u Varaždinu!

 

Jučer je u Varaždinu svečano otvorena nova poslovnica Algebre koja je, ovime, kroz vlastitu poslovnicu postala prisutna na ukupno osam lokacija u Hrvatskoj, odnosno na ukupno sedamnaest lokacija, uključujući franšizne partnere. Algebra kroz programe usavršavanja i osposobljavanja školuje više od 3.500 polaznika, a više od 20.000 pojedinaca prođe razne vrste specijaliziranih seminara.

Od sada je značajna količina modernih obrazovanja po Microsoft, Adobe, Autodesk, Google i Cisco programima dostupna polaznicima iz Varaždina i okolice, uključujući i polaganje stručnih certifikata u međunarodnom ispitnom centru. Uz dvije nove, suvremeno opremljene učionice u Varaždinu, ukupan broj učionica koje Algebra sada ima na raspolaganju širom Hrvatske, što u vlastitim poslovnicama, a što kroz odličnu suradnju s franšiznim partnerima u pojedinim gradovima, raste na 60.

"Poslovnica u Varaždinu omogućit će nam mnogo bolju prisutnost u gradu te ponudu programa obrazovanja kao i certifikacijskih ispita građanima na području cijele županije. Ovaj korak stoga smatramo vrlo važnim i u daljnjem razvoju Algebre, međutim ponajviše nas raduje što će građanima Varaždina i županije znatno proširiti mogućnosti cijeloživotnog obrazovanja i stjecanja novih vještina, naročito onih digitalnih i poslovnih koje danas smatramo ključnima za podizanje konkurentnosti pojedinca na tržištu rada i profesionalni razvoj", naglasio je Tomislav Dominković, predsjednik uprave Algebre.

U Varaždinu od ove školske godine kreće i inovativan Algebrin program Digitalne akademije, namijenjen učenicima osnovnih škola, koji ih na zabavan i kreativan način uči primjeni tehnologije i digitalnom izražavanju kroz izradu multimedijskih sadržaja, kodiranje, osnove robotike i druge srodne teme.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.