Image for Iskoristite 30% popusta na upis u online radionicu Digitalni marketing u turizmu!
Naslovnica

Iskoristite 30% popusta na upis u online radionicu Digitalni marketing u turizmu!

Kako vam se čini edukacijski program koji će vas u samo 20 sati pripremiti za kvalitetnu optimizaciju turističke web stranice i vođenje AdWords kampanja? Upravo je na taj način koncipirana radionica Digitalni marketing u turizmu na kojoj će vam Algebrini stručnjaci digitalnog marketinga na konkretnim primjerima iz prakse odgovoriti na sva važna pitanja vezana uz Internet marketing i vođenje kampanja.

Ova radionica je posljednja prilika za pohađanje ove vrste edukacije prije početka ljetne sezone, te vam zato na upis iste odobravamo 30% popusta na sve oblike plaćanja.

Želite li saznati koji su ciljevi web stranice u turizmu, koji marketinški pristup odabrati, za koga pišemo na web stranici i što Google misli o tome? Otkrit ćemo vam i što je to SEO, što i kako pratiti na web stranici te kako uz manji budžet prestići konkurenciju. Saznat ćete, između ostalog, na koji način možete kvalitetno iskoristiti mogućnosti AdWords programa, kada i gdje se najbolje oglašavati i kako povećati ROI.

Svjesni vaših potreba kao i nedostatka vremena, ova će se radionica odvijati online, što znači da je možete pohađati uživo iz vlastitog doma. Svako online predavanje u Algebri se snima te je dostupno polazniku u trajanju od 3 dana nakon samog predavanja. Tijekom online predavanja polaznicima je na raspolaganju tehnička podrška kojoj se mogu obratiti telefonski u svakom trenutku. Edukacija traje 20 sati, u periodu od 5. do 15. ožujka, od 18:00 do 21:10. Požurite s prijavom, jer je, unatoč online „učionici“, broj mjesta ograničen!

 

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.