Image for Studenti, iskoristite EU priliku i 40% popusta na upis programa obrazovanja u Algebra centru u Osijeku!
Naslovnica

Studenti, iskoristite EU priliku i 40% popusta na upis programa obrazovanja u Algebra centru u Osijeku!

U organizaciji udruge studenata EU informacije, mogućnosti i održivost ERUDIO i Ekonomskog fakulteta u Osijeku, od 7. do 9. svibnja održat će se četvrti po redu Europski EFOS tjedan 2018. na kojem će se predstaviti i Algebra. Ovogodišnja manifestacija vodi se sloganom "informaciju potraži, znanjem se dokaži", a informacije o fondovima Europske unije i projektima za koje možete povući sredstva imamo mi!

Sve što želite znati o EU projektima i povlačenju sredstava doznat ćete na predavanju "Iskoristi EU priliku!" koje će održati  Maja Galić, višegodišnja predavačica na programu obrazovanja Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova u Algebri. Maja radi na pripremi i provedbi EU projekata već 7 godina tijekom kojih je stekla bogato iskustvo, primarno u segmentu razvoja malih i srednjih poduzetnika i poslovnog okruženja. Nositeljica je certifikata, između ostalog, iz područja EU fondova, javne nabave i upravljanja projektima.

Uz ovo, na manifestaciji će se održati brojna predavanja, radionice i paneli te natjecanja kojima je cilj popularizacija tema vezanih uz Europsku uniju i mogućnosti koje ista nudi mladima. A mi smo svim studentima Ekonomskog fakulteta u Osijeku koji će sudjelovati na EFOS tjednu pripremili poseban popust od čak 40% na upis u program obrazovanja Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova. Program možete pohađati u učionici ili online, a pogodnost možete iskoristiti do 30. svibnja 2018. godine u Algebra centru u Osijeku.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.