Naslovnica

Iskoristite najveći godišnji popust od 34% na upis programa obrazovanja!

Uz minimalnu upisninu četvrtkom, na jesen započnite obrazovanje za WEB dizajn, programiranje, računalne mreže, EU fondove ili internetski marketing čak 34% povoljnije!

Tijekom prva tri četvrtka u srpnju, Algebra nudi popust od 34 posto na iznose školarine za programe obrazovanja iz područja programiranja, sistemske i mrežne administracije, mrežnih tehnologija, grafičkog i web dizajna te EU fondova. Zainteresirani polaznici popuste mogu ostvariti još 12. i 19. srpnja u svim Algebrinim poslovnicama širom Hrvatske, a programi obrazovanja mogu se pohađati online ili uživo od predstojeće jeseni. Rezervirati popust, a time i mjesto u učionici, možete već danas!

Kako bi omogućila što većem broju polaznika da s početkom nove poslovne sezone, odmah nakon godišnjih odmora, ujedno steknu i nova znanja i vještine koja će im omogućiti poslovni i osobni napredak, Algebra tijekom prva tri četvrtka u srpnju u sklopu ljetne akcije nudi popust od 34 posto na neke od najzanimljivijih programa obrazovanja koje ima u svojoj ponudi. Po posebno povoljnoj cijeni sada se mogu upisati sljedeći programi: Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova; Samostalni knjigovođa; Voditelj projekata ruralnog razvoja; Specijalist za internetski marketing; WEB dizajner ili Web programer; Programer Internet aplikacija – PHP ili ASP.net; Sistemski i mrežni administrator; Cisco akademija; Administrator baza podataka; Grafički dizajner; CAD specijalist; 3D dizajner; Specijalist za digitalni video i montažu; te Programer Android aplikacija. Radi se o programima obrazovanja trajanja jednog semestra, s upisom zvanja u e-radnu knjižicu odnosno izdavanjem uvjerenja o osposobljavanju, nakon uspješnog polaganja ispita.

Pogodnosti vezane uz ljetnu akciju Algebre mogu se ostvariti još 12. i 19. srpnja u Algebrinim centrima širom Hrvatske, a vrijede za pohađanje nastave u učionicama ili putem interneta. Više informacija o uvjetima ovih posebnih pogodnosti i popusta te svim spomenutim programima obrazovanja može se pronaći na poveznici.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.