Image for Priključite se projektu „ProAktivno – profesionalna aktivacija za zapošljavanje“ i postanite konkurenti na tržištu rada
Naslovnica

Priključite se projektu „ProAktivno – profesionalna aktivacija za zapošljavanje“ i postanite konkurenti na tržištu rada

Želite iskoristiti niz besplatnih profesionalnih usluga za uključivanje na tržište rada u gradu Zagrebu? Priključite se projektu „ProAktivno – profesionalna aktivacija za zapošljavanje“ i postanite konkurenti na tržištu rada!

Projekt je namijenjen mladim nezaposlenim osobama do 29 godina. Sudjelovanjem u projektu, dobit će profesionalnu podršku za razvoj karijere i dodatno obrazovanje i povezivanje s vrhunskim poslodavcima u IT ili farmaceutskom sektoru, a sve s ciljem mogućeg zapošljavanja upravo kod tih poslodavaca. Nositelj projekta je tvrtka SELECTIO, a POU Algebra će, kao jedan od partnera na projektu, korisnicima pružati posebno prilagođenu besplatnu edukaciju za PHP Programere, edukaciju iz osnova Excel-a te soft-skills edukaciju. Uz spomenute edukacije, moći ćete sudjelovati u obrazovnom programu za zanimanje farmaceutskog tehničara, programe za razvoj prodajnih i komunikacijskih vještina te dobivanje certifikata javne nabave.

Sudionici projekta besplatno će dobiti procjenu potencijala zapošljivosti u željenom sektoru i bit će uključeni u posebno prilagođeni obrazovni program za neko od navedenih zanimanja, sukladno potrebama konkretnih poslodavaca. Također će steći praktične vještine na radnom mjestu kod poslodavca koji imaju potrebe za budućim zapošljavanjem i dobiti stručno pisano mišljenje o svojim potencijalima i mogućnostima na tržištu rada koje će moći koristiti kao preporuku pri zapošljavanju.

U tijeku su prijave za program farmaceutskog tehničara, a aplicirati možete popunjavanjem on-line prijavnice. Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u nekom drugom programu obrazovanja, javite se mailom na proaktivno@selectio.hr. Više informacija o projektu možete pronaći na službenim stranicama  i stranicama projekta.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.