Image for Prijavite se na besplatnu radionicu iz digitalnog marketinga
Naslovnica

Prijavite se na besplatnu radionicu iz digitalnog marketinga

Google i Algebra organiziraju besplatne interaktivne radionice i savjetovanja iz digitalnog marketinga. Učite od stručnjaka za internet poslovanje sa svakodnevnom praksom u digitalnom marketingu i razvoju internetskog poslovanja, te maksimalno iskoristite Internet u svom poslovanju. Pokrenite digitalnu transformaciju svog poslovanja i steknite znanje i vještine potrebne za proširenje poslovanja ili napredovanje u karijeri radionici koja se 12. studenog održava u Algebra LAB-u.

U nastojanju da pomogne svim zainteresiranima da razviju odgovarajuće digitalne vještine, Google je predstavio online platforme za digitalnu edukaciju diljem Europe kroz koje se u posljednje 2 godine educiralo više od 2 milijuna ljudi. Budite i vi među njima i iskoristite savršenu priliku za osnaživanje svojih digitalnih vještina. Radionica je namijenjena građanima i poduzetnicima, kao i malim i srednjim tvrtkama koje žele povećati korištenje digitalnih alata. Naposljetku, ovo je prilika za sve zainteresirane koje žele iskoristiti puni potencijal interneta u svom poslovanju.

Druga u nizu interaktivnih radionica održat će se 12. studenog u dva termina, od 16:00 do 19:00 i od 19:15 do 22:15 sati u Algebra LAB-u, na adresi Gradišćanska 24. Nakon radionice su organizirane i konzultacije na vašim primjerima (svojevrsni Q&A). Između radionica i konzultacija svi sudionici će na dar dobiti Google paket, a uz to, imat će priliku na licu mjesta otvoriti svoj račun na stranici Google Digitalne garaže i registrirati se za besplatno polaganje e-certifikata.

Interes za specijalističkim programima obrazovanja vezanim uz digitalni marketing je u neprestanom porastu, stoga iskoristite priliku da besplatno zavirite u svijet digitalnog marketinga. S obzirom na to da je broj mjesta na radionici ograničen, obavezno požurite s prijavom!

 

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.