Image for Polaznici projekta “Nova znanja za EU projekte lokalnog razvoja“ sudjelovali na radionicama “mekih vještina”
Naslovnica

Polaznici projekta “Nova znanja za EU projekte lokalnog razvoja“ sudjelovali na radionicama “mekih vještina”

U okviru projekta „Nova znanja za EU projekte lokalnog razvoja“ polaznici u Zadru i Benkovcu sudjelovali su na radionicama "mekih vještina" i psihologijskom testiranju te razgovorima. Cilj radionica komunikacijskih i prezentacijskih vještina te psihologijskog testiranja i razgovora je omogućavanje polaznicima programa što bolji uvid u vlastite jake strane. Također, pomoću sveg navedenog, polaznici će moći osvijestiti neka područja koja bi morali unaprijediti kako bi bili što spremniji za buduće poslovne situacije i daljni razvoj karijere. Testiranje i razgovor rezultirat će pisanjem individualnog razvojnog plana.

Radionice su organizirane u sklopu druge faze projekta „Nova znanja za EU projekte lokalnog razvoja“ kojeg provodi Pučko otvoreno učilište Algebra, a tijekom kojega će 42 mlade nezaposlene osobe iz Benkovca i Zadra završiti program obrazovanja za Voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova. Projekt u cijelosti financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, s ciljem poboljšanja zapošljivosti i perspektive nezaposlenih mladih osoba. Projekt će trajati do listopada 2019., a glavne aktivnosti obuhvaćaju intervencije na tržištu rada jačanjem kapaciteta članova ciljne skupine za upravljanje razvojnim projektima, odnosno provedbu verificiranog programa obrazovanja s pravom upisa zvanja u e-radnu knjižicu, te razvojem i provedbom specijaliziranih radionica u području EU fondova sukladno rezultatima istraživanja potreba lokalnih dionika.

Nakon provedenih edukacija organizirat će se praksa u partnerskim organizacijama, a polaznici će razvijati stvarne projekte za financiranje iz EU fondova pod mentorstvom predavača. Projekt se provodi u partnerstvu s Gradom Zadrom, Gradom Benkovcem i Agencijom za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA, njegova ukupna vrijednost je 994.250,71 kn, a iznos bespovratnih sredstava 994.250,71 kn.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.